Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na Minecraft Realms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem mianowicie złożyłem się z kumplami na Realms. Za każdym razem jak wchodze respie się jakby w "niebie", gdy klikne f5 nie widze swojej postaci i po chwili sie respie w miejscu gdzie bylem bez żadnych itemków i co kolwiek jak zniszcze nie wypada ten blok i wywala mnie z serwera o komunikacie:  Internal Exception: java.io.IOException: Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta.

dodam że nie mam żadnych problemów z internetem a na wszystkich innych serwerach wszystko śmiga

Opublikowano

Realmsy są bardzo nieopłacalne, o wiele lepiej skorzystać z hostingów. Możesz z kodem bestmine25 za 9zł kupić serwer na minehoście, gdzie tego problemu raczej nie będzie.

Opublikowano

teraz średnio bo już kupiliśmy ale patrze lagi sie nie powtarzają więc jest git ale jeśli by ktoś wiedział o co chodzi to prosze o info

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Lagi na Minecraft Realms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...