Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

arabixpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, arabixpl napisał:

posiadam serwer forge jak i jestem twórcą modpacka i potrzebuje pomocy nikogo nie ma na moim serwerze ale absolutnie nikogo pomocy!!!!

ip serwera : zombie4world.mine.game

link do modpacka Zombie4world - Modpacks - Minecraft - CurseForge

Wgraj mohista, dodaj pluginy 😄

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

ale nikogo niema.

14 minut temu, KrzysztofekRrr napisał:

NIKT NIE WSZEDŁ przez tydzień aktywności 24/7

Opublikowano
14 minut temu, arabixpl napisał:

ale nikogo niema.

Pewnie przez to że trzeba mody pobierać

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

no możliwe. ale mój modpack ma  105 pobrań i w opisie pisze ip serwera i że jest aktywny 24/7

Opublikowano
2 godziny temu, KrzysztofekRrr napisał:

Mohist jest zbyt niestabilny i ma sporo niekompatybilności, o wiele lepiej użyć spongeforge.

1 godzinę temu, arabixpl napisał:

Sama domena enderscamu odstrasza graczy. Przejdź na inny hosting i zapłać jakiemuś youtuberowi za reklamę to gracze będą.

Opublikowano

ja  jestem zadowolony z tego hostingu tani pakiet z dobrym interfejsem i jako jedyny  zadowolił mnie aby z niego korzystać

a płacenie jakiemuś większemu youtuberowi nie wchodzi w grę 

Opublikowano

ja  jestem zadowolony z tego hostingu tani pakiet z dobrym interfejsem i jako jedyny  zadowolił mnie aby z niego korzystać

a płacenie jakiemuś większemu youtuberowi nie wchodzi w grę 

Za taką cene jak na enderscamie mógł byś kupić nie gorszy serwer na lepszym hostingu na którym nie oszukują na parametrch. Moge ci polecić Minehosta lub Pukawke

Opublikowano

jestem zadowolony z tego hostingu tani pakiet z dobrym interfejsem i jako jedyny  zadowolił mnie aby z niego korzystać

Może i ładnie to wygląda, ale jest to scam. Podobnie jak na titanaxie, ram, za który płacisz, to maksymalny ram, z którego mogą korzystać także inne serwery, nie tylko twój. Gwarantowanego ramu w każdym pakiecie dostajesz o wiele mniej, w każdym momencie możesz zmienić na chwilę silnik na purpura, zainstalować essentialsa i komendą /gc sprawdzić ile w tym właśnie momencie otrzymujesz ramu tylko dla siebie (co się może zmienić gdy maszyna będzie bardziej przeciążona, np. wieczorem). Enderchest oszukuje też co do procesorów, nie mówią z jakich korzystają, jedyne o czym informują użytkowników jest to, że procesory te mają 15,2 GHz, co nie jest możliwe (najszybsze nie mają więcej niż 6 GHz), więc jest to scam na 10-latków. Nie istnieje serwer na endercheście, który bez lagów trzyma więcej niż 20 graczy, a tyle samo (nawet więcej) uciągniesz za znacznie niższą cenę.

Opublikowano

ja mam najtańszy pakiet pro na enderchest bo tylko tam są mody tera podam parametry 

RAM

6016 MB

Moc procesora

3.8 GHz

Pojemność dysku SSD NVMe

10240 MB

Limit graczy online

Bez limitu

Opublikowano
6 minut temu, arabixpl napisał:

Limit graczy online

Bez limitu

Nie wejdzie więcej niż 10, a lagi będą przy 3.

6 minut temu, arabixpl napisał:

mam najtańszy pakiet pro na enderchest bo tylko tam są mody

Równie dobrze możesz kupić serwer na pukawce za 28zł/msc, który poradzi sobie dziesięciokrotnie lepiej.

Opublikowano

nie myślę żebyś chciał mi pomóc  tylko powiedzieć że inne hostingi lepsze .a co do lagów to raczej nie 

Opublikowano

a ja powiem tak jakim cudem serwer na enderchest.pl ma nie utrzymać dziesięciu osób jak na aternosie który jest darmowy grałem w 20

Opublikowano (edytowane)

Ponieważ aternos jest lepszy, proste. Trochę też dziwne, że aż 20 tam trzymałeś, skoro na lepszym (też darmowym) server.pro najwięcej bez spadków tps trzymałem 18 osób.

Edytowane przez Helios1993
Opublikowano
Dnia 19.03.2021 o 12:46, arabixpl napisał:

a ja powiem tak jakim cudem serwer na enderchest.pl ma nie utrzymać dziesięciu osób jak na aternosie który jest darmowy grałem w 20

Aternos mimo że darmowy, to o wiele lepszy niż enderscam, albo titanscam.

Pod serwer z modami, osobiście wybrałbym VPS, ponieważ tam wydajność jest najlepsza.

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...