Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby która przerobi mi plugin.

Roksin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń to jeśli to ten plugin.. 

https://www.spigotmc.org/resources/skillz-◕-easy-skill-ranking-system-◕-7-unique-skills-◕-permissions-◕-alternative-for-jobs.70742/

1. Udostępniłeś plugin premium innym na twoją licencję.

2. Zakazane jest udostępnianie go innym.

3. Nie można edytować go!!

Warunki korzystania

Mogę używać tego zasobu na moich własnych serwerach Minecraft. Nie dam go nikomu innemu.

Nie wolno mi ponownie przesyłać / sprzedawać tego zasobu w jakiejkolwiek usłudze.

Nie wolno mi dekompilować tego zasobu. Nie wolno mi też przeglądać / edytować / udostępniać / ponownie produkować kodu źródłowego w jakikolwiek sposób.

Bez zwrotów.

NIE będę publikował złej recenzji i / lub błędu w sekcji dyskusji. Przyjmuję do wiadomości, że istnieje możliwość skontaktowania się z deweloperem na jego forach za pomocą przycisku „Uzyskaj pomoc” w prawym górnym rogu i / lub za pomocą PM (prywatna wiadomość) na jego profilu SpigotMC (ta strona).

Jeśli właściciel ma go zabezpieczonego to może ci zablokować licencję tego pluginu aby nie działał.

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...