Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting lub tani VPS pod serwer pixelmon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, poszukuje dobrego hostingu pod serwer z pokemonami ewentualnie niedrogiego VPS'a ( tak wiem, nie ma niedrogiego i dobrego, ale jakiś konsensus na pewno się znajdzie). Właśnie napisałem maila o zwrot pieniędzy na crafserver bo ich serwery dają dupy. Nie wiem od jak dawna bo kiedyś u nich miałem identyczny server i wszystko było ok a aktualnie serwer od rana pada co chwila i tak co dzień.

W poprzednich tematach zauważyłem dobre wypowiedzi o minehost(kiedyś to było raczej słąbe, nie wiem jak teraz), pukawka(tak samo jak przy minehost) i lvlu.pro(gdzie chyab tylko najsłabasza oferta UpRyzen PL wchodzi w grę)

Opublikowano

Proponowałbym VPS'a... aktualnie najlepsze VPS'y według mnie znajdziesz na lvlup/minehost. Zacznijmy od tego, że minehost to kopia lvlup'a 😄 Aktualnie lvlup zepsuł oferty swoje i zmniejszył ilość vCPU w swoich ofertach. Jednakże u nich można kupić o 40-50% taniej wPLN'y. Co do minehosta, posiada więcej tych vCPU, natomiast nie wiem jak to wygląda od wewnątrz, czy serwery działają bez problemów, czy niestety lecą w ... 😜 Dodam jeszcze, że mimo zmniejszenia vCPU przez lvlup nie odczuwam żadnych spadków w działaniu serwerów.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Darmowy hosting lub tani VPS pod serwer pixelmon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...