Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

errory w consoli

ZOMER7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ponieważ bardzo często mam errory w consoli 2 razy miałem nawet wywalenie serwera tutaj wysyłam zdj błędów i jakby ktoś potrzebował to crash raporty też mogę daćimage.png

Opublikowano

Nie ma nic więcej poza tymi błędami? Jak wygląda zużycie zasobów i lista pluginów?

Możesz zmienić w server.properties:

max-tick-time na -1

Zapobiegnie to wyłączaniu serwera, ale problem nadal pozostanie.

Opublikowano

pluginów mam około 50 jak chcesz mogę wysłać a serwer ma praktycznie stałe 20tps i nic go nie obciąża tak mocno [przynajmniej mi się tak zdaje]

jeśli zmienie maksymalną ilość ticków na -1 to serwer automatycznie sobie dostosuje ticki  do jego wymagań no nie?

-1 ticków miałem automatycznie ustawione

Opublikowano

zrobiłem nowy save i nic errory dalej są :/

co mam dalej zrobić? pomoże ktoś?  proszę zależy mi

image.pngimage.pngimage.pngjak ktoś chce dam crash reporty ostatni crash report:  image.png

Opublikowano

Poczytałem trochę na temat tego błędu, z tego co wyczytałem, jest to najprawdopodobniej wina hostingu, który gwarantuje ci jedynie 256mb ramu (flaga Xms256M, craftserve pogorszył się bardziej niż myślałem). Przejdź na inny hosting, np. minehost lub pukawka (na mniejszy serwer lepszy będzie minehost). Nie myśl tylko o titanaxie czy endercheście, będzie na nich ten sam problem.

Opublikowano
2 godziny temu, ZOMER7 napisał:

a jakbym napisał do obsługi jest szansa że mi zwiększą ten limit z 256mb ramu? 

Na 95% nie zwiększą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...