Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ello, los chciał, że udało mi się wyłapać 58 lvla po tym wypływie haseł do kont pocztowych. Choć w sumie to polowałem na paypale i konta steam/warcraft lecz wyrwałem tylko to konto :D

Nie grałem już dobry rok a miałem kiedyś tam parę profesji z czego max najwyżej 32 lvl. Chciałbym się zapytać czy ta postać ma dobre skille a ma takie:

Wit: 90

Sił: 76

Taniec Miecza: M2 2lvl

Duchowy Miecz: M2 2 lvl

Berserk: zwykły 17 lvl

Jazda Konna 21 lvl

Z czego najlepsze itemy to fms +9 i kamyki +4 oraz zbroja płytowa +6 i kamyki +3.

Warto na takiej postaci grać czy może jest słaba? jeśli dobra to:

1. ile pkt rozmieszczać do witalności i siły co poziom?

2. w co pakować, duchowy miecz czy taniec?

3. jak zwiększyć szanse przeczytania książki oprócz płatnych sposobów?

4. po ile opaski zapomnienia chodzą na berserk?

5. czy muszę być zalogowany gdy postać czyta książkę czy może mogę się wylogować?

Opublikowano

1. Teraz tylko w sile bo wit masz na maksa

2. Aura miecza -duchowy miecz

3. Raczej nie ma

4. To zależy od serwera

5. Nie musisz być zalogowany, możesz się wylogować i np iść na dwór

Za pomoc + się należy

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

Graj graj dobrego chara nawet wyrwałeś czyaj ku lepsze eq i można miotać ;) w siłę dawaj ...

1.All w siłe

2.Możesz czytać 2 ku dziennie (do wszystkich skili na M ale masz 2) czyli czytaj to i to :P

3.Nie da się

4.na arkantesie z pięć00 k (nie działa mi klawisz z piątką xD)

pięć.Nie przeczytasz o 13 to jutro o tej samej godzinie kolejną czytasz :P

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

2.Możesz czytać 2 ku dziennie (do wszystkich skili na M ale masz 2) czyli czytaj to i to :P

Ale dwóch książek tego samego typu nie mogę jednocześnie czytać?

3. Raczej nie ma

Gdzieś chyba czytałem, że u wróżki szczęście zwiększa szanse, to prawda? jeśli nie to co to daje?

Opublikowano

Ale dwóch książek tego samego typu nie mogę jednocześnie czytać?

nie

Gdzieś chyba czytałem, że u wróżki szczęście zwiększa szanse, to prawda? jeśli nie to co to daje?

nie

@2UP

co do 5 sie nie zgadzam

można czytac co 24-36 godzin

Opublikowano

Jak wysłać ponownie potwierdzenie o zmianie emaila? bo mi to potwierdzenie na nowy mail nie doszło a anulowanie na stary mail doszło lecz je usunąłem.

Teraz mam problem bo anulować nie mogę by ponownie wysłać na nowy mail potwierdzenie, da sie to jakoś rozwiązać?

Opublikowano

Psychol ale na pocztach zazwyczaj jak wiadomość usuniesz to ona i tak zostaje w koszu ;) WIędz radze zmienić na tej poczcie hasła, to do odzyskiwania hasła czyli numer telefonu i podpowiedz!

Opublikowano

Psychol ale na pocztach zazwyczaj jak wiadomość usuniesz to ona i tak zostaje w koszu ;) WIędz radze zmienić na tej poczcie hasła, to do odzyskiwania hasła czyli numer telefonu i podpowiedz!

Z odzyskiwaniem dawno to zrobiłem a ten email właśnie całkiem usunąłem ;/ nie da sie jakoś inaczej przesłać ponownie?

Aha i jak ignorować danego gracza? bo wkurza mnie to jak mam 10 pm na raz a np. coś sprzedaje to nie moge całkowicie szeptania wyłączyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...