Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich... Ostatnio kupilem se famasa 30 dni i premke przedluzylem golda a tu bach.. banik z nikąd ... na tym koncie nie hackowałęm lecz jednak moje 2 zostalo zbanowane rowniez :( Czy jest na to jakas rada? napisalem ticketa do tych lamusów a jak nic z tego to bede walczyl o kase.. prosze wass o rady!!!!!!!!

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

nic nie zrobisz te typy tak maja-ja ostatnio kupilem kilka premek i wbilem je na konto,pozniej dokupilem g1 i kupilem mp7a1 goldy na 60 dni,-pozniej wchodze na konto i po 20 min.gry-BANN.

pisalem donich ale te lamusy napisali ze mialem haki,a to .... prawda.(nic im nie zrobisz,mozesz pisac ile chcesz,a oni to maja gdzies).

Opublikowano

a ja kupilem premke i zadnego bana niemam juz 7dni:>

DAJ MINUSA

DAJ MINUSA

ehemm.jpgA JA CI PLUSA!

DaJ MiNuSa A Ja Ci PlUsA :) :) :) :P :P [

Opublikowano

słuchaj ziomus Masz prawo dowiedziec sie z jakiego powodu dostałes ban.. jesli hack to powinni ci to udowodnic np. wysłac kawałek loga z hacka i kawałek loga bez hacka. Wiem głupi przykład ale oni tylko po logach sprawdzają. teraz 2 miałes 2 konta tak ?? Wiec jezeli robiłes sobie powerleveling to tez moze byc przykład :) niby mają za to deleveling ale mozesz tez dostac ban xD teraz 3 Z jakiego zródła kupowałes premium ??

Jebac forum mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc dzieci i nie tylko. Nie róbcie nic złego w WarRock bo potem gadacie że znikąd dostaliście bana.

bbc2hero.png

Pasjonat
Opublikowano

Multi Konta.......

Poprostu zrobiles konto na 2 takich samych IP i dostales bana

Tu sie z toba nie zgodze. Ja mam okolo 5 kont i jakos bana nie dostalem. Pozdrawiam

Opublikowano

no ja tez mam pelno kont i nie dostalem bana, a czasami nie rales na kille albo cos? tera to do wszystkieo potrafia sie przywalic.. wydaje mi sie ze to pomylka a na emaile nie odpowiadaja bo wogle nie czytaja, ja napisalem ticketa zeby przypomnieli mi odp do konta, czekalem miesciac i nic..

Oglądaj filmy online bez limitów!

Kliknij Tutaj!

Zarabiaj ponad 20$ miesięcznie! Zapraszam do rejestracji!

|

\/

ban_pl_72890_105621.gif

Opublikowano

Daniel biały gratuluję jedyny porządny co mówi prawdę masz +...

Akurat chłop wam dobzre mówi za multi acc w wr jest ban...

Nie wszystkich wyłapia.. on poprostu hackował na innym koncie tamto konto mu wyłapali... po logoach sprawdzili że inne konto także logowało się z tego samego ip i tam po takich jeszcze jednych rzeczach (nie mówię już jakich) i dostał także bana na 2 konto...

To był zwykły pech... już masz po koncie nie odzyskasz go... Nie masz co pisać do nich bo za ch*** Ci nie oddadzą tego konta... tzreba się pogodzić z tą myśla...

Tak ktoś tu dał pomysł aby ich pozwać .. gratuluję pozywać firmę amerykańską o ile o 50 zł... wyśmieja cię...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Multi Konta.......

Poprostu zrobiles konto na 2 takich samych IP i dostales bana

To nie ogame czopie

Czytaj uważnie..... warn za obrazę.... RMCF1902

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ja powiem tak jeśli cheatujecie w grze albo i nie to lepiej nie wydawać kasy na tą grę bo i tak wcześniej czy później lamusy z K2 dadzą Bana a kasa pójdzie w błoto B)

Opublikowano

Ja zalecam

odpuscic i przestac grac

chyba ze masz ochote to zrobic nowe konto

Ja osobiscie gralem dlugo na hamsach mam 30 lvl i troche zainwestowalem w ta gre...

I bana nie mam , ale jade tylko na takich opcjach ktorych nikt nie widzie

czyli no spread

no recoilt <źle napisalem xD>

chamsy ....

I to na tyle ....

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Dzieki wszystkim... szkoda ze musialem akurat tak zakonczyć tą grę...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...