Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw projektu , na pewno odwiedzę ten server  z sentymentu do nazwy i ludzi grających na owej produkcji ❤️

Opublikowano

Exp tutaj wiekszej roznicy nie robi dlatego ze nawet przy 200 normalnie w xshopie masz pande, pande ringa i seale, liczac to mozna praktycznie wykrecic z 400% wiecej u nas jest tylko panda i to zredukowana do 25% nic innego na exp nie ma 🙂 Duzo zalezy tez od ilosci mobow na spotach, jakie levele sa to mobkow itp 🙂 Zawsze mozna wbic na testy i posprawdzac, zapraszamy.

Opublikowano
1 godzinę temu, GoSu1944 napisał:

Czy za pierwszy gr panda jest nagrodą? Czy za drugi, trzeci, czwarty tez? 

Tylko tak jak pisze czyli za 1 GR potem 5, 10, 15 i 20.

Opublikowano (edytowane)

Nie odbierzcie tego źle, ale to kolejny raz ten sam odgrzewany kotlet, nikogo już nie bawią takie stare sezony, kiedy nowe oferują znacznie więcej i lepiej, uparliście się na gotowca, którego odswieżacie co pół roku licząc na nowych graczy, których jak widać nie przybywa, a jedynie ubywa. 160 online ( z czego połowa pewnie to multiacc) po godzinie od startu to będzie tendencja tylko malejąca. Grałem kiedyś u was, fajnie się bawiłem, ale to już się po prostu nudzi 🙂 

nawet nie chciało wam się zmieniać nic w publikacji, bo info o kończącym się evencie 8 July mówi wszystko 🙂

Edytowane przez Baloro
Opublikowano
11 minut temu, Baloro napisał:

Nie odbierzcie tego źle, ale to kolejny raz ten sam odgrzewany kotlet, nikogo już nie bawią takie stare sezony, kiedy nowe oferują znacznie więcej i lepiej, uparliście się na gotowca, którego odswieżacie co pół roku licząc na nowych graczy, których jak widać nie przybywa, a jedynie ubywa. 160 online ( z czego połowa pewnie to multiacc) po godzinie od startu to będzie tendencja tylko malejąca. Grałem kiedyś u was, fajnie się bawiłem, ale to już się po prostu nudzi 🙂 

nawet nie chciało wam się zmieniać nic w publikacji, bo info o kończącym się evencie 8 July mówi wszystko 🙂

Panie to gdzie chcesz grać jak nie tutaj? Na polskiej scenie to tylko ten serwer działa. Za granicą to jest to samo lub jeszcze gorzej :D

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Baloro napisał:

Nie bede nawet probowal zmienic twojego zdania. To ile pracy zostalo wykonane wzgledem poprzedniej edycji wiemy tylko my co ustawialismy, testowalismy i zmienialismy. Owszem mamy swoj wzorzec na podstawie, ktorego dzialamy, ale nie jest to zaden gotowiec, a wszystko zrobione przez nas od 0. W szybkim czasie zdolalismy podniesc sie tez po pożarze w serwerowni,  jeszcze tego samego dnia o 15:00 nasze serwery juz dzialaly, a niektóre nie dzialaja do dzisiaj. Ale tak jak mowie patrzac z boku wydaje sie ze to 5 minut roboty, przekona sie tylko ten co zrobi wlasny serwer, wtedy wie ze nie jest to takie hop siup jak sie wydawalo (potwierdzone przez x osob). Nie namawiam cie i cenie twoje zdanie, ale jezeli piszesz ze robimy tylko copy paste, to sie mylisz. Wystarczy wejsc w Quide na www i zobaczyc ile mamy unikatowych rzeczy, ktorych porozno szukac na tych jak to napisales "gotowcach".

Edytowane przez glorasek
Opublikowano

POLECAM - jak narazie mila atmoswerka i pomocni gracze  - zabaczymy co bedzie za pare dni  😜

MOJE NICKI : Nanashi , DROP

Opublikowano

PL: Wczorajszy Drop Event!
Screeny podeslane przez gracza Vampireq 🙂 
Dziekujemy!

ENG: Yesterday Drop Event!
Screenshots sent by the player Vampireq 🙂 
Thank you!

162072536_5422343801140039_3082172148571

161059523_5422343727806713_4621078099566

161235910_5422343944473358_4614654984479

Opublikowano

TOP1 server polecam , administracja odpisuje w przeciągu 10 minut . ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli potrzebuje ktoś pomocy na start piszcie do mnie pw w grze nick :PanJerzy

Opublikowano
Dnia 13.03.2021 o 18:52, glorasek napisał:

Ale tak jak mowie patrzac z boku wydaje sie ze to 5 minut roboty, przekona sie tylko ten co zrobi wlasny serwer, wtedy wie ze nie jest to takie hop siup jak sie wydawalo (potwierdzone przez x osob).

Też potwierdzam, jest z tym trochę pier*olenia. Można wiedzieć co to za pliki? odpisz tu albo priv,  dzięki.

iHacks  <3

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

EVENT TIME: 19/03/2021 3PM (15:00) - 22/03/2021 8AM (8:00) 

1. Experience +15%
2. Grand Reset Credit Bonus +15%
3. Donate + 15% (payu, paypal, paysafecard)*
* bonus credits will be added manually to 12h!

Opublikowano

Serwerek cud miod malinka, dobrze dopracowany, gra się milo, poza jednym malym szczegółem. Kilku troli (bo ciężko juz nazwać ich inaczej) co siedzą 24h/24h uniemozliwiają doslownie granie. Ja rozumiem wszystko ze server pvp i w ogole, ale jak mozna grac skoro nie zdąże wbic resa na arenie i zostaje zabita conajmniej 3 razy ?? Szczerze? zostala bym dłużej ale jakoś nie widzę sensu i przyszłości tego servera, skoro nawet nie da się wklepac na spokojnie po pracy kilku resów. Generalnie jestem zdemotywowna do tego servera.

Opublikowano
14 minut temu, Dzasta1234 napisał:

Serwerek cud miod malinka, dobrze dopracowany, gra się milo, poza jednym malym szczegółem. Kilku troli (bo ciężko juz nazwać ich inaczej) co siedzą 24h/24h uniemozliwiają doslownie granie. Ja rozumiem wszystko ze server pvp i w ogole, ale jak mozna grac skoro nie zdąże wbic resa na arenie i zostaje zabita conajmniej 3 razy ?? Szczerze? zostala bym dłużej ale jakoś nie widzę sensu i przyszłości tego servera, skoro nawet nie da się wklepac na spokojnie po pracy kilku resów. Generalnie jestem zdemotywowna do tego servera.

Trafiłas w samo sedno. Dosłownie mam to samo odczucie po 4 dniach. Jeśli chodzi o ustawienia serwera itp wszystko na plus. Ale widać ból tyłka u niektórych i chcą się wyżyć w grze bo w życiu im nie wyszło :P Ja dzis przeszedlem na podserver non pvp. i jest zdecydowanie lepiej. Spotkałem tylko jedną konfiture która mnie straszyła screenem ze KSuje. Może spróbuj tam pograć.

Admin a propo bo mogłem źle przeczytać regulamin ale ks na non pvp jest dozwolony tak?

Opublikowano
Dnia 19.03.2021 o 18:58, Dzasta1234 napisał:

Staramy sie ich skutecznie wycinac, ale zawsze macie dzial skarg gdzie mozecie zlozyc raport 🙂 Zawsze pozostaje sub nonpvp gdzie zmienil sie regulamin i nie mozna juz ksuc.

Dnia 19.03.2021 o 19:15, neriel napisał:

Trafiłas w samo sedno. Dosłownie mam to samo odczucie po 4 dniach. Jeśli chodzi o ustawienia serwera itp wszystko na plus. Ale widać ból tyłka u niektórych i chcą się wyżyć w grze bo w życiu im nie wyszło 😛 Ja dzis przeszedlem na podserver non pvp. i jest zdecydowanie lepiej. Spotkałem tylko jedną konfiture która mnie straszyła screenem ze KSuje. Może spróbuj tam pograć.

Admin a propo bo mogłem źle przeczytać regulamin ale ks na non pvp jest dozwolony tak?

Juz nie jest dozwolone, ze wzgledu na mase raportow postanowilismy cos z tym zrobic, wszelkie linki do nowych zmian znajdziesz na stronie glownej, jak bys czegos nie rozumial zawsze mozesz zapytac w grze GM albo na TeamSpeaku wieczorami bezposrednio mnie, chetnie wytlumacze all.

Opublikowano

Po raz kolejny jestem rozczarowany ludzmi którzy grają na tym serwerze. pomimo że serwer ma naprawde fajne ustawienia to dawno nie spotkałem się z taką toksycznościa i przeszkadzaniem sobie w graniu. Myślałem ze dobym pomysłem będzie przejście na Non Pvp i tak było do momentu gdzie ludzie normalnie nie ksuja Ci na spotach albo wchodza do BC aby zrobic je w 30 sek. a chciałoby się wbić trochę lvli. no cóż spóźniłem się na starcie i bardzo ciężko dogonić topke zwłaszcza że VIP jak dobrze doczytalem wystartował dzień wcześniej.

Może też mało spotów w standardowych mapach. Spoty na arenie to za mało w mojej opinii. 

odnośnie składania skarg to nie chce mi się tego robić bo po prostu jest na to za stary 🙂 a tym bardziej nie lubie byc makowcem. 

Wg mnie jeśli jest tyle Gmów to powinni oni bardziej kontrolować to co się dzieje na serwerze. sprawdzać Afki, czy ktoś ksuje itp)

Szkoda. może na kolejnej edycji 🙂 

powodzenia \/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...