Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon :D

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siemka :>

Mam do was prosbe.Jaki polecacie telefon z ery :

To jest ukryta treść, proszę

Tylko konkretnie chodzi mi o telefon jak cos DOTYKOWY :D

Z gory dzieki .

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

xpieria :) dlaczego ? se sa bez awaryjne najlepsze najladniejsze najpiekniejsze najdluzej trzyma bateria najpardziej rozbudowane i wgl Kocham Sony ericssony! :D

se uzywam od 5 lat

albo ajfon

120tag.png

Opublikowano

a ja Ci wgl odradzam.

mam dotykowy od roku i narzekam 24/7. SMS'ów nie idzie szybko pisać. wyświetlacz się często zawiesza i du.pa nic nie idzie zrobić. lepiej weź normalny z guzikami. :P

1321896841-U198706.png

Opublikowano

A ja polecam Omnie, ma wszystko co możesz potrzebować, do tego świetny GPS, poczytaj testy na necie - Omnia GPSem dorównuje naprawdę drogim i Dobrym GPSom ;)

Kolejny Plus to cena - koledzy zapominają że za te tel się dopłaca albo płaci abonament kosmiczny.

W ogóle mogłeś napisać ile chcesz przeznaczyć PLN na tel...bo to logiczne że "Polecamy" to co najdroższe - bo w 99% najlepsze...

. . .

Opublikowano

Ja Ci Xperii nie polecam... Niby taka wspaniała, a jej "dotykowy" ekran lubi na dotyk nie reagować.

Ja osobiście miałem do wyboru HTC HD2, SE Xperia X10, Samsung Wave, SE VIvaz i Nokie X6.

Wybrałem HTC i jak narazie jestem z niego bardzo zadowolony, wiadomo, że ma wady jak KAŻDY telefon. Oczywiście bateria wytrzymuje 1-3dni (zależy od użytkowania). Na początku przerażały mnie jego rozmiary. Jakby nie było to obecnie chyba jeden z większych telefonów. Szczerze mówiąc bardzo szybko się przyzwyczaiłem. Bardzo dobrze przegląda się na nim internet i ogląda filmy (tutaj mogą przeszkadzać kolory-niestety tylko 65tys.). Zdjęcia są ogólnie dobre, nie są perfekcyjne, ale nie są też tragiczne, jakby nie było od tego są normalne aparaty. Aplikacji jest niestety mało, ale wystarczy trochę "pogrzebać" w internecie i znajdziemy ich całkiem sporo.

O tym telefonie to narazie tyle, jak chcesz wiedzieć więcej to pisz ;)

Jeśli jednak ci się nie podoba to polecam iPhone'a 3GS (16GB wystarcza). Szybki, fajnie się na nim przegląda internet, ma dużo aplikacji, fajne gry. Niestety kupując go stajemy się "więźniami apple", iTunes i te rzeczy.

Modna sygnatura.

Weteran
Opublikowano
iPhone 3GS

piszecie ze to :> a ile to kosztuje :D?

@edit

dobra juz wiem :D

Temat do zamkniecia juz wiem co brac

Dzieki wam :>

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Xperia

Ale moim skromnym zdaniem Era to nie najlepszy operator ;/ Polecam ci bardziej Plus lub Orange ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja ci polecam Iphona 3GS 16GB,bo po co ci 32GB :D Posiadam Iphone,ale starszego,2G od ponad roku i jestem bardzo zadowolony :D Szybko się surfuje po necie,ma WiFi ^^ Fajnie się gra w gry i w ogóle :P Ale teraz będę go sprzedawał po wakacjach i sobie 3G kupie ^^ Albo może jakiś w ogóle inny kupie :D

Opublikowano

Wy macie jakieś kompleksy ludzie?!

Koleś pyta o telefon, to wy od razu chwalicie się że macie fony za 2-3 kafle.

Bezsens.

Ogólnie jeśli jeszcze nie wybrałeś, to polecam ci sprawdzić, poszukać, znaleźć ze 3-4 modele i wtedy czytać komentarze,recenzje i vid-relacje na YT,

BTW. Nie warto kupować telefonów u operatorów, co najmniej 50% marży mają.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.