Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na łączenie między serwerami

Diablo33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebóję pomocy mam taki problem z skryptem że wszystko działą poprawnie że jak ktoś dołączy na serwer to dostaje Compass   i klikając na niego  otwiera sie gui z trybami tylko problem jest w tym że ja chce żby np klika Diamentowy Blok to  wpisywało mu np /server easyhc żeby teleportowało na inny server który jest połączony przez bungecord tylko mi nie teleportuje i pokazuje że nie ma takiej komendy o co chodzi jak ja mam to zrobić? mój skrypt wygląda tak

on join:
    set slot 4 of player to compass named "&aWybor Trybu"
    send "&6Wybierz tryb" to player

on right click with a Compass:
    if name of player's tool is "&aWybor Trybu":
        open chest with 1 row named "&aWybor Trybu" to player
        wait 1 tick
        format slot 3 of player with gold block named "&aEasyHc" to close then run [execute player command "/server easyhc]

Opublikowano

Zerknąłeś może w logi konsoli, aby zobaczyć jaka komenda dokładnie się wykonuje. Czy to na 100% "server easyhc"?

Opublikowano

Nie zalecam używać skquery do tworzenia gui, istnieje błąd, który pozwala wyciągać przedmioty z takiego gui. Pozbądź się skquery i zrób gui czystym skriptem. Wywal też 'wait 1 tick', który jedynie ułatwia wyciąganie przedmiotów.

Użyj efektu 'connect player to "<nazwa serwera>', np. 'connect player to "easyhc"', a jeśli korzystasz z silnika proxy Velocity (jeśli nie, zalecam użyć właśnie go, jest najbezpieczniejszy i najwydajniejszy ze wszystkich), pobierz addon Skungee.

Opublikowano
9 godzin temu, MajsQ napisał:

Zerknąłeś może w logi konsoli, aby zobaczyć jaka komenda dokładnie się wykonuje. Czy to na 100% "server easyhc"?

tak i błędów mi nie pokazywało 😞

9 godzin temu, Helios1993 napisał:

Nie zalecam używać skquery do tworzenia gui, istnieje błąd, który pozwala wyciągać przedmioty z takiego gui. Pozbądź się skquery i zrób gui czystym skriptem. Wywal też 'wait 1 tick', który jedynie ułatwia wyciąganie przedmiotów.

Użyj efektu 'connect player to "<nazwa serwera>', np. 'connect player to "easyhc"', a jeśli korzystasz z silnika proxy Velocity (jeśli nie, zalecam użyć właśnie go, jest najbezpieczniejszy i najwydajniejszy ze wszystkich), pobierz addon Skungee.

nie dział i tak 😞

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Skrypt na łączenie między serwerami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...