Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ddos mojego wi-fi ip stresserem

PieselosPL

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem nie pytajcie jak po prostu mój kolega ma ip mojego internetu i jest tak ZAJEBI**** kolegą że mi internet ddosuje. Używa ip stressera, da się przed tym jakoś uchronić? (za darmo)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie używaj VPN nic ci to nie da, jeśli masz zmienne ip to wpisz w cmd ipconfig /release a później ipconfig /renew, jeśli ci to nie za działa to być może albo coś z zmiennym nie tak albo masz stały ip, jeśli masz stały to zadzwoń do operatora i powiedz, że ci net ddosują i żeby dał ci zmienne ip.

Opublikowano
Dnia 8.03.2021 o 17:22, Vosly napisał:

Aktualnie zalecałbym napisanie do dostawcy o zmianę IP, bo domowym sprzętem masz słabe możliwości ochrony. Na przyszłość polecam do korzystania z VPN, gdy wbijasz na jakieś niebezpieczne strony/serwery głosowe oraz gier.

Możesz też dodatkowo wspomnieć jaki sprzęt posiadasz oraz jakiej mocy jest atak (W przypadku darmowego jest to bodajże max. 300Mb/s), być może ktoś wtedy coś zaproponuje.

200mb/s

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Spróbuj użyć jakiegoś VPN'A

Opublikowano

Aktualnie zalecałbym napisanie do dostawcy o zmianę IP, bo domowym sprzętem masz słabe możliwości ochrony. Na przyszłość polecam do korzystania z VPN, gdy wbijasz na jakieś niebezpieczne strony/serwery głosowe oraz gier.

Możesz też dodatkowo wspomnieć jaki sprzęt posiadasz oraz jakiej mocy jest atak (W przypadku darmowego jest to bodajże max. 300Mb/s), być może ktoś wtedy coś zaproponuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...