Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob pomoc z konfiguracją na Barie

kowalek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

Serwus metińczycy, mam delikatny problem z biciem metków na m2bobie na serwerze baria. Dokładniej, postać podczas bicia jednego metina potrafi w jego połowie podejść do innego albo targetuje się na innym, przy czym robi mocno nienaturalne ruchy, wygląda to dość przypałowo. Jeśli ktoś miał taki problem i go rozwiązał byłbym wdzięczny za podzieleniem się wiedzą, a osoby mające taki sam problem podpiąć się po tematem. Dodam jeszcze, że z m2bobem nie obchodzę się pierwszy raz, tak samo jak z innymi cheatami (do chamów(nie chwale się tylko chce jak najbardziej uściślić wątek)

Opublikowano

Witaj mam to samo co ty i nie wiem jak sobie z tym poradzić a mam wersję premium... Do tego nie mogę grać więcej niż na jednym koncie bo z drugiego mnie wyrzuca, Ja mam jeszcze problem z farmbotem nagrywam trasę to jeździ w koło i nie bije ani metkow ani bosow porażka totalna. Mógłbyś powiedziec jak ustawiłeś że chociaż metiny tobie bije 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...