Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak dodać nowy wygląd przedmiotów?(spigot1.16.1)

fifi20061

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam Problem ,bo chcę dodać na swój serwer customowy wygląd przedmiotów ,ale tak by wygląd został podmieniany po zmianie nazwy przedmiotu lub nadaniu tagu czy coś w tym stylu

,prosił bym o podesłanie pluginu albo jak stworzyć taki resorce pack (o ile się da).

Proszę o Pomoc!

Opublikowano

Możesz to zrobić poprzez CustomModelData, na internecie jest sporo poradników tego dotyczących. Zalecam zmienić silnik na Purpur oraz wersję na 1.16.5, spigot należy do tych gorszych, a 1.16.1 ma sporo poważnych błędów. Pluginem viaversion możesz dać graczom możliwość dołączania z 1.16-1.16.5.

Opublikowano

Dzięki ❤️

17 minut temu, Helios1993 napisał:

Możesz to zrobić poprzez CustomModelData, na internecie jest sporo poradników tego dotyczących. Zalecam zmienić silnik na Purpur oraz wersję na 1.16.5, spigot należy do tych gorszych, a 1.16.1 ma sporo poważnych błędów. Pluginem viaversion możesz dać graczom możliwość dołączania z 1.16-1.16.5.

Na swoim hostingu nie mam opcji zmiany na Purpur mam tylko

-Bungeecord

-CraftBukkit

-Forge

-HexaCord

-Spigot

-PaperSpigot

-Traventine

-Tuiniti

-Waterfall

na który z nich zmienić?

Opublikowano

Titanaxe

7 minut temu, Helios1993 napisał:

Jaki to hosting? Możliwe, że możesz ręcznie zainstalować silnik. Z tych, które podałeś, najlepszy jest tuinity.

Titanaxe

Opublikowano
4 minuty temu, fifi20061 napisał:

Gdzie uciec?

Do 20 graczy minehost, do 40 graczy pukawka, do 70 graczy minehost (vps), do 200 graczy ovh (dedyk, ryzen 5 3600), powyżej hetzner (dedyk, ryzen 9 5950x).

Opublikowano
Przed chwilą, Helios1993 napisał:

Do 20 graczy minehost, do 40 graczy pukawka, do 70 graczy minehost (vps), do 200 graczy ovh (dedyk, ryzen 5 3600), powyżej hetzner (dedyk, ryzen 9 5950x).

No i wszystko jasne, dzięki <33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...