Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem Metin2bob

stecki97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem sobie metin2bob premium ale niestety wyskakuje mi taki komunikat.

Bardzo proszę o pomoc nie mam pojęcia z zrobić aby odpalić

Pozdrawiam

"please check that the gameforce client window is visible and you are logged in also make sure to set the windows system option display scale and layout to 100%"

153126336_455545398969645_6201243945619186764_n.jpg

Opublikowano

tak zmiłem właśnie niby odpaliło ale zaraz stworzyło mi nowe konto a nie można juz przeiceż nowych i nastepny błąd wyskoczył "errorselecting account nick error code 3

jak zmieniłem w ustawieniach żeby mnie logowało na stare konto to automatycznie i tak loguje na te nowe nie wiem dlaczego nowy error ze automatycznie mnie próbuję logowac na stare ale tak daje te nowe

Opublikowano

Pousuwaj wszystkie dane z logowania i cofnij sie do logowania na konto m2bob.

Jak ci załaduje listę serwerów zaloguj się na stare konto na czysto bez podawania nicku postaci i miejsca jej w slocie.

Opublikowano

super jest dzięki za pomoc !

masz może jakieś porady jak najlepiej go ustawić ? nie chce bić łuczników no i czy ta opcja alchemia działa ? głównie o nią chodzi 😄

Opublikowano
40 minut temu, stecki97 napisał:

super jest dzięki za pomoc !

masz może jakieś porady jak najlepiej go ustawić ? nie chce bić łuczników no i czy ta opcja alchemia działa ? głównie o nią chodzi 😄

Średnio się znam na nim, jedynie do czego go używam to żeby mi sam expil i bił metki po ustalonej trasie.

Opublikowano

co jakiś czas sie buguje i wgl nie bije im nic murze zresetować to bład w ustawieniach czy tez tak macie

edit

dalej to samo loguje na inne konto porażka jakaś

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelo napisał:

Napisz jeszcze z jakiego serwera korzystasz, bo nie na wszystkich działają niektóre funkcje.

Na PLu gra

3 godziny temu, stecki97 napisał:

co jakiś czas sie buguje i wgl nie bije im nic murze zresetować to bład w ustawieniach czy tez tak macie

edit

dalej to samo loguje na inne konto porażka jakaś

To cos dziwnie ustawiasz ze takie rzeczy ci się dzieją 😄 mi jedynie co to antywirus wykrywa nonstop jakieś trojany w tym.

Opublikowano

Witajcie mam problem z ustawieniem tego kiedy ustawiam trasę nie bije wcale niczego tylko lata jak pojebany po mapce, kiedy chce dropic na dwa konta z jednego mnie wyloguje i tak naokraglo jakby mi ktoś pomógł bym był wdzięczny 

Opublikowano
11 minut temu, Arekbospl napisał:

Witajcie mam problem z ustawieniem tego kiedy ustawiam trasę nie bije wcale niczego tylko lata jak pojebany po mapce, kiedy chce dropic na dwa konta z jednego mnie wyloguje i tak naokraglo jakby mi ktoś pomógł bym był wdzięczny 

Global czy jakiś priv?

Opublikowano
2 godziny temu, Arekbospl napisał:

Baria.ac

Nie wiem jak jest na Barii ale spróbuj osobno dodać metiny, w 2 zakładce to jest, klikasz prawym na metina/bossa i klikasz analogicznie dodaj metina/bossa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...