Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik - Aster3q_ Darmowy skrypter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc potrzebujecie kogos do serwera np od skryptow? Chetnie ja pomoge jestem dobrym skrypterem umiem zrobic adminchat ale czasami zapominam jak sie to robi!

Discord:  « αѕтєя3q_ »#1746

Polecam sie!

Opublikowano

Czesc potrzebujecie kogos do serwera np od skryptow ? Chetnie ja pomoge jestem dobrym skrypterem umiem zrobic adminchat ale czasami zapominam jak sie to robi!

Jestem skrypterem od minecraft! to poprawka bo dostalem z jakims html 😄 Przeczytajcie to a nie tamto

Discord:  « αѕтєя3q_ »#1746

Polecam sie!

Opublikowano

Nie napisałem do Ciebie z HTML. Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisałem do Ciebie o pomoc z Skript-json, bo potrzebowałem uzyskać coś z body od html, więc nie ma tutaj nic od HTML. Jeżeli potrzeba to mogę wysłać ss, że napisałem o Skript-Jsonie powiązanym z HTML, ale nie jako główna robota.

Dokładniejsze info o co chodziło:

Napisałem do niego o pomoc z skryptem, a dokładniej dodatkiem "Skript-Json". Opisałem, że używam dodatku "Reqn", aby uzyskać body html z strony internetowej, ale potrzebuję uzyskać coś z tego body html i słyszałem, że da się to zrobić za pomocą "Skript-Jsonem", więc napisałem do osoby z ogłoszenia o pomoc, ponieważ jak jest napisane w ogłoszeniu, że jest dobrym skrypterem. Odpisał w krótkim czasie i spytał się w czym może pomóc. Opisałem to co napisałem w tej wiadomości, a osoba z ogłoszenia napisała cytuje

"To sory nie pomoge bo nie bardzo rozumiem

dobra bo ja t ego nie umiem spadam nq", a następnie usunął mnie ze znajomych na discordzie bez możliwości lepszego wytłumaczenia co i jak itd.

Będę wdzięczny jeżeli wejdziesz na mój profil i zobaczysz moje projekty 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...