Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

2.png

3.png

Strona Główna: http://kairos2.tk/

Pobieralnia: http://kairos2.tk/download

Fanpage: https://www.facebook.com/KairossMT2

0211_231246.jpg

Opublikowano

Mogliście chociaż ogarnać sobie większe konto dla prezki, bo wygląda to słabo. 
Szkoda, że dzis startuje tyle serwerów. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
1 godzinę temu, DonDova napisał:

Wirus w patcherze no to niezle.

Wątpię że umieli by wgrać wirusa skoro nawet nie umieją dobrze strony zrobić czy czegokolwiek xD taki serwerek aka rok 2010 ;D aż stare czasy mi się przypomniały po tym serwerze, jak takie projekty dziecięce

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

trochę taki żart ta prezentacja i serwer XD

strona wygląda jakby chciała wyłudzić od Ciebie dane XD

na kilku serwerach złodzieje robili lepsze stronki aby te dane wyłudzić XD

Opublikowano

Dobra XD
Bo to kabaret

1. Strona ? XD
Bez zabezpieczeń, reje to samo, wygląda jak gotowe z plików nieśmiałego albo JachuPL XD
Brak forum, trojan w patcherze 😄
Darmowy hosting ha! Serio? na "tk" to się stawiało pseudo strony z SMkami xD
Ba! Raweryk? @Revayerqpatrz byku! ktoś jest tak ambitny, że pierdolnął sobie prawie Twój nick i nawet fanpage XD

2. Serwer? Nie wyczyszczona baza XD 
Załóż postać z nickiem nie wiem, Wojownik, to jeszcze będziesz mieć friendsów i całe depo XD
Na serwie pustki, nic nowego, podjebana nazwa w końcu XD
Administracja hmm, no nie wiem, nie ma nikogo XD

Syf, kiła i mogiła nie polecam xD

xd1.jpg

Opublikowano
41 minut temu, Ivern napisał:

1. Strona ? XD
Bez zabezpieczeń, reje to samo, wygląda jak gotowe z plików nieśmiałego albo JachuPL XD

Darmowy hosting ha! Serio? na "tk" to się stawiało pseudo strony z SMkami xD
Ba! Raweryk? @Revayerqpatrz byku! ktoś jest tak ambitny, że pierdolnął sobie prawie Twój nick i nawet fanpage XD

xd1.jpg

Co jak co, ale Raweryk to ja, wszędzie mam taki nick od lekko ponad roku (taki tam malutki "rebranding") za wyjątkiem tego forum, bo muszę wygrać gold membera w konkursie, a tych nie ma i nie będzie. Ale do rzeczy. Strona, której używa ten serwer, została napisana w 2018 roku (czyli 2,5 roku temu około) i opublikowana za darmo na forum m2zone, gdzie każdy może ją pobrać i zrobić z nią co mu się żywnie podoba (pod pewnym warunkiem, ale o tym później) - jest to takiej (nie oszukujmy się) niskiej klasy (bo za darmo, to nie może być piękne) stronka, która ma robić za placeholder, gdy na domenie nie ma (z różnych powodów) oficjalnej strony (chociaż w tym przypadku nie wiem, czy wgl. będzie). Do strony jest dołączony krótki instruktarz dot. tego, co należy zrobić, aby dostosować ją do swoich potrzeb. Kilka osób mnie już o tym "przypadku" informowało, więc z ciekawości zagłębiłem się w temat i widzę, że chyba nawet nie zostały wykonane wszystkie podpunkty z tego pliku informacyjnego - brak tzw. "error documentów", są domyślne dla ich domeny. Z tego co widzę, to chyba nawet nie jest nawet ostatnia opublikowana wersja, ale tutaj akurat mogę się mylić. Poza logo i zdjęciem w tle nic nie zostało edytowane, jednakże nie mam zamiaru nikogo cisnąć. Tak jak napisałem wyżej - strona jest do pobrania za darmo i tak długo jak będzie zawierała informację o autorze (czyli ja, hehe) to każdy może sobie ją edytować, dostosowywać i wykorzystywać w sposób taki, jaki mu się żywnie podoba, a mnie to nie interesuje i nie dotyczy. A że administrator(zy) tego serwera nie edytowali i/lub poprawili jej w żaden sposób to luż tylko i wyłacznie ich sprawa, ja nic do tego nie mam. Co do rejestracji i strony z pobieraniem: Obydwie "podstrony" to po prostu skopiowana strona "podstawowa", gdzie w wariancie z rejestracją jest kod ze strony Paszki z lekko poprawionym front-endem (back-end bez zmian, skrypt rejestracji wzięty i wklejony do mojej strony, dostosowany wizualnie i delikatnie edytowany od strony front-endowej), a ta od pobierania ma po prostu dodane 2 miejsca na linki. Nie pobieram opłat/tantiemów za używanie tej strony, nie staram się wpływać na jej wygląd w użyciu (np. poprzez kontaktowanie się z administratorami w celu przesłania sugestii czy innych postulatów dot. tego, jak ma wyglądać moja strona) itd. Dodam także, że administracja tego serwera nie kontaktowała się ze mną w żaden sposób, więc po prostu pobrali stronkę, podmienili nazwę serwera we wszystkich kilku miejscach, dodali grafiki logo i tła, edytowali config do strony z rejestracją, wstawili linki do clienta i patchera i tyle, bez żadnych innych zmian w kodzie, czy też oprawie wizualnej - zróbcie z tą informacją co tylko chcecie.

Opublikowano
4 godziny temu, Revayerq napisał:

Co jak co, ale Raweryk to ja, wszędzie mam taki nick od lekko ponad roku (taki tam malutki "rebranding") za wyjątkiem tego forum, bo muszę wygrać gold membera w konkursie, a tych nie ma i nie będzie. Ale do rzeczy. Strona, której używa ten serwer, została napisana w 2018 roku (czyli 2,5 roku temu około) i opublikowana za darmo na forum m2zone, gdzie każdy może ją pobrać i zrobić z nią co mu się żywnie podoba (pod pewnym warunkiem, ale o tym później) - jest to takiej (nie oszukujmy się) niskiej klasy (bo za darmo, to nie może być piękne) stronka, która ma robić za placeholder, gdy na domenie nie ma (z różnych powodów) oficjalnej strony (chociaż w tym przypadku nie wiem, czy wgl. będzie). Do strony jest dołączony krótki instruktarz dot. tego, co należy zrobić, aby dostosować ją do swoich potrzeb. Kilka osób mnie już o tym "przypadku" informowało, więc z ciekawości zagłębiłem się w temat i widzę, że chyba nawet nie zostały wykonane wszystkie podpunkty z tego pliku informacyjnego - brak tzw. "error documentów", są domyślne dla ich domeny. Z tego co widzę, to chyba nawet nie jest nawet ostatnia opublikowana wersja, ale tutaj akurat mogę się mylić. Poza logo i zdjęciem w tle nic nie zostało edytowane, jednakże nie mam zamiaru nikogo cisnąć. Tak jak napisałem wyżej - strona jest do pobrania za darmo i tak długo jak będzie zawierała informację o autorze (czyli ja, hehe) to każdy może sobie ją edytować, dostosowywać i wykorzystywać w sposób taki, jaki mu się żywnie podoba, a mnie to nie interesuje i nie dotyczy. A że administrator(zy) tego serwera nie edytowali i/lub poprawili jej w żaden sposób to luż tylko i wyłacznie ich sprawa, ja nic do tego nie mam. Co do rejestracji i strony z pobieraniem: Obydwie "podstrony" to po prostu skopiowana strona "podstawowa", gdzie w wariancie z rejestracją jest kod ze strony Paszki z lekko poprawionym front-endem (back-end bez zmian, skrypt rejestracji wzięty i wklejony do mojej strony, dostosowany wizualnie i delikatnie edytowany od strony front-endowej), a ta od pobierania ma po prostu dodane 2 miejsca na linki. Nie pobieram opłat/tantiemów za używanie tej strony, nie staram się wpływać na jej wygląd w użyciu (np. poprzez kontaktowanie się z administratorami w celu przesłania sugestii czy innych postulatów dot. tego, jak ma wyglądać moja strona) itd. Dodam także, że administracja tego serwera nie kontaktowała się ze mną w żaden sposób, więc po prostu pobrali stronkę, podmienili nazwę serwera we wszystkich kilku miejscach, dodali grafiki logo i tła, edytowali config do strony z rejestracją, wstawili linki do clienta i patchera i tyle, bez żadnych innych zmian w kodzie, czy też oprawie wizualnej - zróbcie z tą informacją co tylko chcecie.

nie powiem ze nie bo to jest prawda strona twoje ale ze ludzie tak komentuja gdyz np nie dałem im itemkow lub czegos podobnego to inna sprawa pisałe ziomek ze niby wyłączy serwer, i ze trojan w patcherze a to jest totalna bzudra gdyz wszycy procz niego nie maja tego problemu ogolnie to strone zmienie na dniach ale propsy dla ciebie za zrobienie tej strony szkoda ze ludzie tak sie zachowuja jak sie zachowuja chyba stworzyles ja aby ludzie korzystali czyz nie? Nie zmieniłem stopki ze wzgledu na do te ze szanuje ciebie inaczej mowiac autora 🙂 Szkoda gadac gdyz serwer nie posiada mikro płatności ale niestety polaczki cebulaczki nawet i to hejtuja gdyz zazdroszcza innym szczescia  🙂@DonDova

zapraszam do zapoznania sie z Art. 234. Dziękuje tyle w tym temacie 🙂

Opublikowano

UPDATE!

Nowości :

System licznika do nakładek bronii.

Jedno dodanie dodaje 5 bonów.

Szybkie ulepszanie.

Kilka poprawek.

Wymagana aktualizacja klienta gry.

Zmiany wejdą w życie około godziny 17

Opublikowano
Dnia 28.02.2021 o 21:12, RazorMan1234 napisał:

Gdyby działało to nie oddawało by erroru tylko by sie odpaliło 😛

Pobierz nowego klienta i bedzie dobrze.

Opublikowano
5 godzin temu, PitoSik napisał:

Pobierz nowego klienta i bedzie dobrze.

Po tak długim okresie czekania na odpowiedź raczej mi się już nie chce 😉 nie długo inne 4fun serwy będą.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...