Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który plugin na skyblock

ENEEJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ostatnio stworzyłem temat wraz z ankieta odnoście trybów aktualnie grywalnych.

Dzięki wam udało mi się wybrać konkretny tryb.

Jednak przeglądając Internet natknąłem się na parę pluginow pod bazę do skyblocka.

Mianowicie:

Iridium Skyblock

ASkyBlock

SuperiorSkyblock2

Island World

FabledSkyblock

BentoBox

Moje pytanie brzmi który z tych pluginow byłby najlepszy pod  bazę do skyblocka i dlaczego.

Za każda odpowiedz dziękuje  🙂

Opublikowano

zależy jakie masz oczekiwania od danego pluginu. Na twoim miejscu sam bym porównał wszystkie pluginy i wybrał najlepszy według twoich oczekiwań 😉 od siebie mogę polecić fabledskyblock Jest sporo opcji  które można fajnie sobie ogarnąć 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, opkarol11 napisał:

A czemuż to nie polecasz FabledSkyblocka?

Potrafi zeżreć nawet 30% ticka i posiada pełno błędów, których autor nie naprawił od miesięcy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Helios1993 napisał:

Kilka dni temu ktoś pokazywał timingi z tym pluginem.

Mógłbyś podesłać tutaj te timingi lub podać link do tematu gdzie takowy się znajduje ?

Opublikowano

Timingów nie chce mi się szukać, ale mam zapisany screenshot ze sparka.
image.png
Plugin ładuje całą bazę danych robioną w yamlu za każdym razem gdy jakiś inny plugin korzysta z placeholdera.

Opublikowano
27 minut temu, Helios1993 napisał:

Timingów nie chce mi się szukać, ale mam zapisany screenshot ze sparka.
image.png
Plugin ładuje całą bazę danych robioną w yamlu za każdym razem gdy jakiś inny plugin korzysta z placeholdera.

Te timingi by mi się przydały, nie kojarzysz mniej więcej jaki to był temat gdzie to się znajduje?

Z tymi bledami to musze się zgodzić, na DC ludzi non stop piszą o aktualizacji naprawiającej chodź polowe z nich.

Opublikowano
33 minuty temu, ENEEJ napisał:

Te timingi by mi się przydały, nie kojarzysz mniej więcej jaki to był temat gdzie to się znajduje?

Było to gdzieś na discordzie tuinity lub purpura, teraz tego nie znajdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...