Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać silnik Forge na hostingu Enderchest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem hosting servera na enderchest.pl i chciałbym wgrać mody ale najpierw potrzebuje na serverze forag i nwm jak go wgrać bo z poradnikó na yt to nie moge odpalić serwa

Opublikowano

Jeśli kupileś oferte starter, to niestety nie będziesz mógł mieć forge'a, bo tam nie da się wgrać własnego silnika, a do wyboru w tej ofercie nie ma forge'a.

A i polecam zmienić hosting.

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano
1 godzinę temu, MaksSu napisał:

Kupiłem hosting servera na enderchest.pl

Ten hosting to scam, nie wiem co cię przekonało żeby kupić tam serwer. Jeśli jest to mniejsza paczka modów, przejdź na minehosta, z kodem bestmine25 zapłacisz tylko 9zł za serwer, który radzi sobie lepiej niż najdroższy pakiet z enderchesta. Na forum minehosta znajdziesz poradnik jak zainstalować forge, a jeśli nadal będziesz miał problemy, możesz wejść na discorda. Jeśli jest to jakaś większa paczka modów (100+ modów), kup serwer na pukawce (lub vpsa z lvlupa lub minehosta).

Opublikowano
13 minut temu, MaksSu napisał:

ja kupiłem profeional

Więc jeszcze bardziej dałeś się oscamować. Serwer z enderchesta ci modów nie uciągnie, nieważne jaki kupisz pakiet.

Opublikowano

@MaksSu a próbowałeś przez FTP? Dodać silnik serwera?

Bo skoro kupiłeś ofertę profesjonal to powinieneś móc wgrywać dowolny silnik na serwer.

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Jak dodać silnik Forge na hostingu Enderchest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...