Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komendą /give

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam ogólnie pytanie ponieważ od jakiegos czasu pracuje sobie nad swoim serwerem i chciałem stworzyć walute serwera (przedmiot:magmacream) tylko że doszedłem do wniosku że gracze aby ją dostać to muszą ją kupić na stronie serwera. Tylko nwm jaką komende wpisać ponieważ magma cream ma być niedość że nazwany to jeszcze zenchantowany na unbreaking 10 i fire aspect 1. Wpisuje ogólnie komendę : 

/give McProo magmacream 64 name:&4&lDemoniczna_&b&lzabawka_&c&lCerbera lore:&b&lZabawka_&6&lz_&c&lPiekla_Rodem {Enchantments:[{id:"minecraft:unbreaking",lvl:10s},{id:"minecraft:fire_aspect",lvl:1s}]}  

I jak już wpisuję tą komendę wyskakuje mi komunikat: Error: Invalid key. Must be [a-z0-9/z_-]: {enchantments      

Nie wiem już co robić prosze pomóżcie 😞

Opublikowano

Nie lepiej stworzyć sobie w skrypcie komende?

command /waluta:

permission: op

trigger:

give 1 magmacream of unbreaking 10, fire aspect 1 named "&4&lDemoniczna &b&lzabawka &c&lCerbera" with lore "&b&lZabawka &6&lz &c&lPiekla Rodem" to player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...