Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent Dla Przyjaciółki

maxxim

Co kupić  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupi?

• Misia
      11
    • Anio?ek
      3
    • Kosmetyki
      4
    • Ubranie
      2
    • Bi?uteria
      10
    • Wibrator
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić prezent mojej przyjaciółce.I mam duży dylemat co kupić.Coś o niej ma 14 lat.Prosiłbym o pomoc i oczywiście dobre pomysły bo majątku nie mam chciałbym sie zmieścić w sumie 30zł.Zbiera aniołki i myślałem o kupnie aniołka.No dobra chciałem przepić ale dam 45zł.Bym zapomniał nie gram w metka ona wogle nie gra na kompie.Więc nici z konta premium

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

Guma kulka wszystko załatwi. Raczej wątpię, że Ci starczy na lizaka serduszko ale postaraj się...

Daj jej kase w metinie.. Też dobra opcja

Opublikowano

To twoja przyjaciolka wiec powinienes znac ja na wylot... A jesli ty jestes jej przyjacielem to spodoba jej sie co kolwiek kupisz ;p Kup misia jakbys nie chcial aniolka ;p

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Hehe ten motyw w Metkiem był best <3

Serio chciałeś jej kupić premke xD LOL

Kup jej jakiś skormny prezent, symbolicznie, po prostu powiedz jej jak będziesz dawał, że ta przyjaźń wiele dla Ciebie znaczy i jesteś szczęśliwy i takie bla bla bla...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Motyw z bluza JP mnie rozjebal :D jak kolekcjonuje aniolki to zakup jeJ jakiegos spasionego.

Tak jak kolega wyzej powiedzial powiedz Jej ile znaczy dla Ciebie ta przyjaźń itp.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Najlepiej idź z nią do kina na Artur i zemsta Moltazara czy jakoś tak

11.jpg

Opublikowano

Hmm, skoro piszesz, że zbiera aniołki, to po co się zastanawiać...kup jej ANIOŁKA!

Dzięki mojej super zajebistej dedukcji doszedłem do wniosku, że dla dziewczyny, która lubi aniołki, najlepszym prezentem będzie aniołek.

A wręczając jej prezent odmów Aniele Boże Stróżu Mój, a następnie jakaś dwugodzinną modlitwę do Archanioła Haniela

Na pewno się spodoba :P

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

kup jej gumę orbit bez cukru albo czekoladę (jak to zrobił mój kumpel swojej dziewczynie na urodziny ... )

Opublikowano

3k ; ]

dla opóźnionych 'kino, kolacja, kopulacja'

@Down

Worek lub zatyczki? Mało romantyczne

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Coś na ryja.Lub coś na uszy.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

lol :)

@up

hehe

@2xup

To w czymś przeszkadza ? Pewnie i tak już to robiła, tyle tylko, że bez tego "urządzonka" xD

@topic

Po prostu kup jej COKOLWIEK byleby tylko wyglądało jako tako

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...