Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak miejsca na dysku hostingowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak już wiem, że była to zła decyzja żeby zakładać serwer na endercheście, ale cóż. Obecnie mam problem, hosting mówi mi, że pliki dysku zajmują 2500 mb, co jest limitem, gdzie po przejrzeniu tych plików nie zajmują one nawet 2000 mb. Jest sposób by to naprawić?

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Brak miejsca na dysku hostingowym
Opublikowano
Dnia 5.02.2021 o 10:49, sk8erace1 napisał:

Stanowczo odradzam, na Titanaxe są jeszcze większe problemy.

Dowód?

Opublikowano

emm, każdy może zrobić "zbadaj element" i przerobić to co support pisał mordeczko 🤣

Co do procesora, to płyta główna serwera dedykowanego ma 2 sockety co łącznie daje 8 rdzeni.

Opublikowano
39 minut temu, Querko242 napisał:

emm, każdy może zrobić "zbadaj element" i przerobić to co support pisał mordeczko 🤣

Nie jest to żaden "zbadaj element", znalazłem to kiedyś na necie, a support podobnie odpisał mojemu koledze jakoś w połowie 2020. Dowodem na to, że ten screenshot jest prawdziwy, jest to, że użytkownik używa polskie znaki, a administrator nie.

41 minut temu, Querko242 napisał:

Co do procesora, to płyta główna serwera dedykowanego ma 2 sockety co łącznie daje 8 rdzeni.

Ty w ogóle wiesz co piszesz? Jak ty chcesz żeby płyta główna podwoiła ilość rdzeni w procesorze? Zauważ też, że piszą "dla każdego serwera Minecraft", więc kupują dwa procesory i stawiają na nich pojedynczy serwer za 60 groszy? Widać, że jest to scam.

Opublikowano
3 godziny temu, Helios1993 napisał:

Dowodem na to, że ten screenshot jest prawdziwy, jest to, że użytkownik używa polskie znaki, a administrator nie.

To żaden dowód, a kolega pewnie też przerobił screena lub w ogóle nic takiego miejsca nie miało.

To profesjonalny hosting i nie pozwala sobie na takie chamstwo. Kończę tą dyskusje, cya.

Opublikowano
Dnia 8.02.2021 o 14:42, Querko242 napisał:

To żaden dowód, a kolega pewnie też przerobił screena lub w ogóle nic takiego miejsca nie miało.

To profesjonalny hosting i nie pozwala sobie na takie chamstwo. Kończę tą dyskusje, cya.

Profesjonalny hosting to nie jest, ucinanie zasobów, problemy z serwerami, problemy z odpieraniem prostych ataków, wymieniać dalej? 🙂 W dodatku mało profesjonalny support. 

Opublikowano
3 godziny temu, deyxq napisał:

Profesjonalny hosting to nie jest, ucinanie zasobów, problemy z serwerami, problemy z odpieraniem prostych ataków, wymieniać dalej? 🙂 W dodatku mało profesjonalny support. 

Ja nigdy takich problemów nie miałem, wystarczy dobrze zoptymalizować serwer. Support bardzo profesjonalny i szybki 🥰

Opublikowano
16 minut temu, Querko242 napisał:

Ja nigdy takich problemów nie miałem, wystarczy dobrze zoptymalizować serwer. Support bardzo profesjonalny i szybki 🥰

Nie miałeś problemów, bo zapewne nigdy nie wiedziałeś, co jest takim problemem. 

Wraz ze stażem w zarządzaniu serwerami, odkrywasz, co jest nie tak. Tworzę serwery od ponad 6 lat i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że titanaxe i enderchest to jedne z największych scamerskich hostingów w Polsce.

Opublikowano
Przed chwilą, AlexsanderARG napisał:

Nie miałeś problemów, bo zapewne nigdy nie wiedziałeś, co jest takim problemem. 

Wraz ze stażem w zarządzaniu serwerami, odkrywasz, co jest nie tak. Tworzę serwery od ponad 6 lat i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że titanaxe i enderchest to jedne z największych scamerskich hostingów w Polsce.

No może i masz rację 😕

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...