Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje techników i budowniczych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, szukam aktualnie 2 techników (Techników już nie szukam) i 2 budowniczych do mojego projektu "mcSpiritz". Czym jest "mcSpiritz"? W skrócie jesteśmy grupą, która robi jako budowniczowie i technicy. Generalnie my szukamy Ci osób do robienia, a w zamian pobieramy małe procenty od twoich zysków z tego.

Wymagania:

- Umiejętność pisania własnych pluginów lub skryptów.

- Umiejętność stworzenia praktycznie każdego serwera od zera czyli np. (Survival, easyhc, freebuild, skyblock).

- Mikrofon

- DIscord

- +13

Kontakt: Discord (👑Kamyk💳#1183) lub wiadomość prywatna na MPCforum.

Będę wdzięczny jeżeli wejdziesz na mój profil i zobaczysz moje projekty 😉

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Poszukuje techników i budowniczych
Opublikowano
6 godzin temu, Helios1993 napisał:

X D

Wiele osób ma ograniczenia typu +15/16, ale wiek to tylko liczba. Oczywiście nie będę brał jakiś dzieci którzy zobaczyli na youtubie, że fajnie robi się serwery minecraft, więc też chcą. To tylko teoretycznie "+13", bo może być wiele osób, które mają po tyle lat, a nie są doceniani.

Opublikowano
10 godzin temu, opkarol11 napisał:

Czekaj co...

Po pierwsze od kiedy tak odmienia się słowo budowniczy 

budowniczowie jak już to chyba grupa osób budujących kreację w grze o nazwie Minecraft xD

Napisales że szukasz techników i osób budujących kreację w grze o nazwie Minecraft,

Ale po co ich szukasz w temacie jeśli ty tylko szukasz osób do stworzenia serwera klienta?

Z tego co mi się wydaję żaden twórca serwera Minecrafta nie chciał by żeby klienta skrypty (😂) były na kilku serwerach, bo przecież jeśli technik będzie robił to samo na 1010183773837 serwerów, to da to samo 💩 na każdy serwer 

Po co budowniczym mikrofon jesli mają tylko budować???

Po za tym jaki budowniczy stworzy serwer survival od scratcha

I oczywiście najlepsza wisienka na torcie!

13+, z jednej strony niskie z drugiej za wysokie

Mam kolegę który ma 19 lat i kurła jestem fanem, znam kolegę który ma 11(nie jest tak wysoko zaawansowany) ale też kurde daje radę pisać,

I jeszcze można torcik popić tym że

Czasem mi się wydaję że osoby młodsze mają większą wyobraźnię, dzięki czemu mogą naprawdę stworzyć coś 😲

Pozdro @Lumenowaty❤️

Zgadzam się, złapałeś mnie za słowo, ale a propos to kilka osób się zgłosiło do nas. Napisałem skrypty, ale pluginy też mogą być (Zaraz to z edytuje). Nie wiem, co masz na myśli, jeśli technik będzie robił to samo na iluś tam serwerach. Nie mamy czegoś takiego, że wklejamy gotowce na serwery wszędzie takie same, tylko faktycznie to robimy pod każdy serwer.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
9 godzin temu, opkarol11 napisał:

Czekaj co?

Ja mam kogoś prosić żeby do ciebie pisał??

Śmiechu warte

W sensie? Nic takiego nie napisałem żebyś do kogoś napisał. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisałem jasno, że kilka osób zgłosiło się do nas zgłosiło i tyle. Tak samo nie widzę sensu tej dyskusji, bo to nie jest temat. Nie mam na myśli, że nie możesz się udzielać, bo zaraz byś mnie złapał za to. Krytyki też nie mam na myśli tylko, że nawet jeżeli będziesz się czepiał wszystkiego to i tak czy siak to nie zmieni raczej nic. Z tego co widzę praktycznie wszędzie gdzie możesz za coś chwycić to korzystasz z okazji. Po prostu nie widzę sensu ciągnięcia tej rozmowy i tyle. Będę wdzięczny jak zrozumiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...