Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knights - świat wiecznej walki, rywalizacji i zadań czeka na Ciebie! Dołącz już dziś i podbij świat Knights!

Zevalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

LINKI:

Strona: Strona główna (KLIK)

Facebook: https://www.facebook.com/knightsP

Słowem wstępu chciałbym zaprosić was do pełnego niebezpieczeństw świata Knights. Jest to tekstowo-obrazkowa, turowa gra MMO w przeglądarce,

która pojęcie nudy odsyła w zapomnienie.
Jedyna w swoim rodzaju gra, która oferuje wysoce rozbudowane systemy walk, rywalizacji, rzemiosła oraz wiele innych od zdobywania poziomów

przez walki na arenie aż do wojen między wrogimi gildiami.
Poniższa prezentacja przedstawia większość elementów gry, które Cię zaskoczą i pochłoną na bardo długie godziny.
Na początek przedstawię kilka zagadnień w formie wprowadzenia do gry. Zapraszam do lektury!

1-podstawowe-informacje.png

2-interfejs-gry.png

3-rasy-i-klasy.png

4-atrybuty.png

8-komunikacja-poczta-karczma.png

6-waluty-w-grze.png

7-energia.png

5-skryba-szaman.png

9-zadania.png

10-rankingi.png

11-inwentarz.png

12-uzbrojenie.png

13-kufer.png

14-talizmany.png

15-artefakty.png

16-skrzynie.png

17-depozyt.png

18-nagrody.png

19-dopalacze.png

Krótko omówiliśmy sobie podstawowe zagadnienia w grze, czas na lokacje które są dość ciekawe oraz warte odwiedzenia w świecie Knights!

20-ruiny.png

21-swieta-kraina.png

22-poszukiwania.png

23-wedrowki.png

24-groty.png

Jak widać lokacje są interesujące oraz warte odwiedzenia. Czas na elementy rywalizacji!

25-arena.png

26-koloseum.png

27-pojedynki.png

28-turniej.png

Poznałeś już formy rywalizacji, w których gracze walczą o honor, reputację i sławę.

Jak odbywa się handel między graczami, czym jest czarny rynek? Może chciałbyś zagrać w kości stawiając złoto lub przedmioty - odwiedź Zieloną Traszkę!

29-handel.png

30-CR.png

31-hazard.png

Tytuł to wyznacznik Twoich możliwości oraz potęgi w świecie Knights.

32-tytu-y.png

Jeden z najważniejszych elementów gry to Król świata Knights!

33-kr-l.png

Praca, surowce oraz ulepszanie swojego wyposażenia to podstawa rzemiosła w świecie Knights...

34-praca.png

35-kuznia.png

36-magiczna-kuznia.png

Każdy rycerz powinien mieć swojego małego pomocnika w walce, hoduj swojego własnego potworka oraz zdobywaj więcej doświadczenia!

37-hodowla.png

Czas na gildie w Knights

38-gildia-1.png

39-gildia-2.png

40-gildia-3.png

41-gildia-4.png

42-gildia-6.png

Informacje dodatkowe:

43-ekwipunek.png

44-tawerna.png

45-mikroplatnosci.png

46-szlachcic.png

47-koniec.png

Wraz z pojawiającymi się graczami, którzy nie czytają regulaminów gry, pragnę powiadomić o zakazie posiadania multi postaci na świecie drugim, każda taka sytuacja podlega blokadzie obu kont. Multi postacie dozwolone są tylko na świecie pierwszym.

LINKI:

Strona: Strona główna (KLIK)

Facebook: https://www.facebook.com/knightsPL

Zalecam utworzyć swoją postać na najnowszym drugim świecie gry (S2).

Jeśli już zalogujesz się do gry napisz wiadomość do mnie: Mucha88 (ID: 19643), oraz powiadom mnie o tym, że jesteś z MPCFORUM a otrzymasz 100 Magicznych Monet lub 250,000,000,000 sztuk złota w prezencie!

Pozostaw po sobie komentarz, nick w grze oraz krótką opinię o grze, jeśli widzisz błędy, coś co można poprawić lub ulepszyć i masz na to pomysł śmiało

napisz nam o tym w komentarzu a postaramy się sprostać oczekiwaniom. Każdy feedback jest rozpatrywany!

Opublikowano
Dnia 29.01.2021 o 21:25, Szariku napisał:

Ciekawa gra w wolnej chwili obczaję. Like za rozpisanie się 😉

Dziękujemy za opinię. Do zobaczenia w grze!

Opublikowano

Gierka zarąbista serdecznie polecam każdemu którzy lubią takiego typu gry :)

10596782480748166806.png     

Opublikowano
15 minut temu, bodzio17 napisał:

Gierka zarąbista serdecznie polecam każdemu którzy lubią takiego typu gry 🙂

Dziękujemy za opinię. Do zobaczenia w grze!

Opublikowano

Gra jest mega ciekawa i dobrze zbudowana i polecam każdemu kto lubi spędzać zimowe wieczory w dobrym towarzystwie. Może nie ma dużo online ale to tylko kwestia czasu aż ludzie zaczną grać. Bardzo podoba mi się to, że wszystko co jest w sklepie premium można w kilka dni kupić od innych klikając co jakiś czas i zbierając złoto. Bardzo pomogło mi rozpocząć grę to że dostałem w prezencie powitalnym itemsy wspomagające, napisałem w grze do Ciebie po odbiór złota :)

Opublikowano
8 godzin temu, Brom1983 napisał:

bardzo fajna gierka polecam

no i duży plus za poradnik 🙂

3 minuty temu, heraklesxpompa napisał:

Gra jest mega ciekawa i dobrze zbudowana i polecam każdemu kto lubi spędzać zimowe wieczory w dobrym towarzystwie. Może nie ma dużo online ale to tylko kwestia czasu aż ludzie zaczną grać. Bardzo podoba mi się to, że wszystko co jest w sklepie premium można w kilka dni kupić od innych klikając co jakiś czas i zbierając złoto. Bardzo pomogło mi rozpocząć grę to że dostałem w prezencie powitalnym itemsy wspomagające, napisałem w grze do Ciebie po odbiór złota 🙂

Dzięki za opinię o grze, do zobaczenia na Arenie!

@heraklesxpompa - zatwierdź handel i powodzenia!

Opublikowano

W związku z pojawiającymi się graczami, którzy chcieliby posiadać na świecie drugim multi konta, pragnę powiadomić o zakazie posiadania na tym świecie dwóch kont. Każda próba złmania regulaminu wiąże się z blokadą oraz usunięciem obu kont/postaci. Dozwolone jest to zaś na świecie pierwszym.

Opublikowano

Gra jak najbardziej wciagajaca, bogato rozbudowana co najwazniejsze stale rozwijajaca sie co cieszy.Nie jest to typowa gra paytowin co jest również dużym pluem.

Opublikowano
5 godzin temu, przepie680 napisał:

Gra jak najbardziej wciagajaca, bogato rozbudowana co najwazniejsze stale rozwijajaca sie co cieszy.Nie jest to typowa gra paytowin co jest również dużym pluem.

Dziękuję za te słowa. Gra jest wysoce rozbudowana to fakt i będzie rozwijana stale bez względu na ilość graczy. Knights od zawsze mówi wielkie "NIE" dla pay2win i tak pozostanie!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...