Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacja pokazująca stan ekwipunku

Weaseley1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc serwer, na którym gram, używa clearlaga, a kiedy wydobyłem mój shulker box (z całkowicie zaczarowanym trójzębem, toporem, kilofem, łopatą, motyką i trzema elytrami), wziął go clearlag. Właściciel serwera odmawia zwrotu moich rzeczy, ponieważ nie mam dowodu, który jest do bani. Czy istnieje wtyczka, która śledzi, co gracz miał przy sobie, aby właściciel mógł następnym razem zobaczyć, jakie przedmioty mam (nawet w shulkerach), aby móc przedstawić właścicielowi dowód tego, co mam? To już drugi raz, kiedy clearlag zabrał moje pudełko shulkera - chociaż drugi miał 27 stosów szkła, a więc mniej cennego. Albo jeszcze lepiej, czy jest tam miejsce, aby zapobiec wycieraniu shulkerów przez clearlag? Udało mu się sprawić, że nie było widać wagoników lub łodzi, a co z shulkerem?omegle xender

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Modyfikacja pokazująca stan ekwipunku
Opublikowano

Clearlag tak naprawdę powinien się nazywać Makelag, ten plugin swoim usuwaniem przedmiotów bardzo obciąża serwer, a przedmioty na ziemi w ogóle nie obciążają serwera (widziałem serwery z ponad 20000 leżącymi przedmiotami na ziemi, lagów nie było. Lagi zaczynały się powyżej 150k takich przedmiotów). Powiedz właścicielowi tego serwera, że ten plugin nie jest potrzebny i nawet jeśli chce usuwać przedmioty z ziemi, w pliku paper.yml istnieje opcja alt-item-despawn-rate, która jest skuteczniejsza i wydajniejsza od clearlaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...