Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer - poszukiwana pomoc.

Kirens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początek. Jestem starym wyjadaczem z świata MuOnline grałem na wielu serwerach jak i zajmowałem się wieloma projektami z świata serwerów gier, esportu etc.

Jestem w trakcie tworzenia sewera MuOnline na plikach Season 6 EP3 na serwerze VPS wraz z Uptimem 99.9%

Szukam pomocy odnośnie zarządzania serwerem (Pomoc w grze, support-techniczny, zarządzanie serwerem - poprawianie błędów etc.). Interesują mnie osoby które chcące wziąć udział w dużym projekcie mogę na nich liczyć i spokojnie spać z myślą co można dodać zrobić lepiej.

Cały projekt chce zrobić dla Polskich graczy i rozwijać go wraz z nimi, aktualnie niemam pomysłów jak może być exp spoty etc. wiem napewno że będą eventy w różnych dniach tygodnia informując po przez strone WWW, cały serwer będzie współtworzony z graczami, nie będzie możliwości wykupienia itemów etc. (jedynie VIP, ale dopiero jak serwer się rozwinie).

Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do komentowania oto tego wątku lub ma jakieś zapytania etc. 

Pozdrawiam, Kirens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...