Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] - Astios.pl - Start Serwera 8 LUTEGO Godzina 20:00

Astiospl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Proszę o uzupełnienie.

Opublikowano

nie wiem kto pisal ta prezentacje, jakie osoby sa czlonkami ekipy serwera ale powaznie? juz samo wprowadzenie mnie zniechecilo, pisane na totalny odpierdol, tego sie nie da normalnie przeczytac bo wyglada jak zywcem skopiowane z tlumacza google, mam rade, zanim zabierzesz sie za pisanie prezentacji najpierw pisz jak czlowiek, normalnie po polsku bo skladnia niektorych zdan czy slow po prostu odpycha

Opublikowano

Administracja zdecydowanie na plus, stały kontakt z graczami, serwer też godny polecenia ze względu na rozgrywkę.

Na pewno wpadnę ^^

Opublikowano

1.zmiana ch w miescie nie działa a próba zmiany ch na innych mapach kończy się tradycyjnym wylogowaniem.
2. Metin 100lvl bijesz i bijesz, ale za to na 125 masz na hita 🤷‍♂️
3. Mini boss z dunga 160lvl - 10mln hp potrafi zgarnąć Cie na hita a głowny boss 0 dmg 😄 
4. Administracja pisze o pracy i nowej reklamie a jedynie co jest nowego to ciągle przybywające błędy.

5. w eq na 1 lvl wbijasz maxa sura wp do ostatniej mapy, ale niestety np. ninja nie poradzi sobie 🙂 

Osobiście nie polecam, ale jeśli chcesz się sam przekonać wbij na serwer 🙂

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Ile online? 
Jak stoi, nie był off ani razu? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...