Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewidzialny nick i brak ikony na awatarze

blxkkstar

Rekomendowane odpowiedzi

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Był to bot albo bag więc raczej nie da sie tak zrobić🤦‍♂️

Opublikowano

Dosyć dawno temu nie musiałeś wybierać ikonki i zamiast niej miałeś jakąś domyślną. Zapewne to usunęli i dlatego ta osoba nie miała ikonki, sam osobiście posiadam takowe konto, natomiast co do nicku to bywały sposoby na niewidzialne znaki w nazwie.

Opublikowano
Dnia 24.01.2021 o 18:36, Vosly napisał:

Dosyć dawno temu nie musiałeś wybierać ikonki i zamiast niej miałeś jakąś domyślną. Zapewne to usunęli i dlatego ta osoba nie miała ikonki, sam osobiście posiadam takowe konto, natomiast co do nicku to bywały sposoby na niewidzialne znaki w nazwie.

wlasnie probowalem znalezc jakie to znaki moga byc ale mi nie wyszlo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.01.2021 o 20:16, blxkkstar napisał:

wlasnie probowalem znalezc jakie to znaki moga byc ale mi nie wyszlo

Ściągnij sobie LoL Profile Tool i wybierz jakąś ikonkę z id które nie istnieje.  Na pewno działa w kliencie, nie wiem jak w grze, natomaist nicku już nie ustawisz niewidzialnego bodajże, bo poblokowali większość znaków.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

W LPP są takie ikonki, które widać tylko w Kliencie, ale w loading + game już nie - są to ikonki chińskie/z gareny/z supportu (jak zwał tak zwał). A niewidzialny nick to pewnie jakieś znaczki pojebane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...