Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 crashuje przy uruchamianiu 2020

Mephit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z gta 5, otóż przy uruchamianiu pokazuje mi się komunikat "program przestał działać zamknij aplikacje" jednak gdy w menedżerze zadań ustawię priorytet jako wysoki albo w czasie rzeczywistym wtedy gra się uruchamia ale tylko do czasu w którym trzeba coś klikną np. wybrać tryb gry bo po kliknięciu znowu program przestaje działać. Po ponownym uruchomieniu już priorytet wraca do normalnego mimo iż ustawiałem go na wysoki kilka razy. Nie wiem co robić pomocy!

PC spec:

AMD Ryzen 3 3200g

AMD radeon RX 570

8 GB ram

wszystko na ssd

Gra jest na Epic Games Store 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem jest od początku pobrania gry? Ja miałem taki problem i musiałem po prostu pobrać grę od nowa. Tak, wiem, przy GTA to trochę ból 😛 

Opublikowano
Dnia 29.01.2021 o 13:22, Maksasioros napisał:

Sterowniki aktualne? To jest podstawa.

do karty graficznej tak

Dnia 29.01.2021 o 23:00, Haltess napisał:

Problem jest od początku pobrania gry? Ja miałem taki problem i musiałem po prostu pobrać grę od nowa. Tak, wiem, przy GTA to trochę ból 😛 

no niestety od początku i niestety gta ponad 100 gb waży a ja mam limit internetu 170 gb

sama gra pobierała mi się około 10 godzin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...