Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję administracji na serwer SkyBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Serwer jest w trakcie przygotowywania, niestety nie mogę na ten moment omówić oraz opisać wszystkich systemów jakie znajdą się na naszym serwerze, ponieważ nie chciałbym, żeby ktoś nas wyprzedził.

W skrócie, będzie to serwer SkyBlock oparty na wersji 1.16.4 z motywami RPG, poziom trudności średni/trudny z nastawieniem na kilku miesięczne edycję, bo przecież nikt nie lubi tracić tego, co tworzył przez kilka tygodni. Systemy mają być skonstruowane tak aby nawet najbogatsi gracze, mieli cały czas coś nowego do roboty. Co miesięczne/tygodniowe aktualizację serwera o nowości to coś do czego będziemy dążyć na naszym serwerze.

Ekonomia głównie ma opierać się na różnego rodzaju farmach, jednakże największym zarobkiem będzie najzwyczajniej wkład gracza na zdobycie wartościowego przedmiotu z różnych kanałów. Miłym dodatkiem mają być mali pomocnicy - minionki, które będą pracowały nawet pod nieobecność gracza. Kolejnym dochodem pasywnym mają być spawnery - które będą drogie, aczkolwiek opłacalne na dłuższą metę.

Będzie to dosyć niecodzienny SkyBlock, funkcjonujący na nowych zasadach oraz systemach, myślę, że w niedługim czasie pojawi się więcej informacji na temat naszego serwera 😆

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuję administracji na serwer SkyBlock
Opublikowano
21 godzin temu, opkarol11 napisał:

Skyblock 1.16.4,

dużo napisałeś, na stówe gwarantuję ci że będą dzwiami i oknami pisać o rekrutacje...

Chodzi mi, żebyś napisał troszkę więcej na temat serwera 😳

Serwer jest w trakcie przygotowywania, niestety nie mogę na ten moment omówić oraz opisać wszystkich systemów jakie znajdą się na naszym serwerze, ponieważ nie chciałbym, żeby ktoś nas wyprzedził.

W skrócie, będzie to serwer SkyBlock oparty na wersji 1.16.4 z motywami RPG, poziom trudności średni/trudny z nastawieniem na kilku miesięczne edycję, bo przecież nikt nie lubi tracić tego, co tworzył przez kilka tygodni. Systemy mają być skonstruowane tak aby nawet najbogatsi gracze, mieli cały czas coś nowego do roboty. Co miesięczne/tygodniowe aktualizację serwera o nowości to coś do czego będziemy dążyć na naszym serwerze.

Ekonomia głównie ma opierać się na różnego rodzaju farmach, jednakże największym zarobkiem będzie najzwyczajniej wkład gracza na zdobycie wartościowego przedmiotu z różnych kanałów. Miłym dodatkiem mają być mali pomocnicy - minionki, które będą pracowały nawet pod nieobecność gracza. Kolejnym dochodem pasywnym mają być spawnery - które będą drogie, aczkolwiek opłacalne na dłuższą metę.

Będzie to dosyć niecodzienny SkyBlock, funkcjonujący na nowych zasadach oraz systemach, myślę, że w niedługim czasie pojawi się więcej informacji na temat naszego serwera 😆

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...