Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

move kosz !!!

DemagedMu

Rekomendowane odpowiedzi

• DemagedMu zmienił(a) tytuł na [97D+99+ NEW ITEM / POST + NEW maps ]
  • DemagedMu zmienił(a) tytuł na move kosz !!!
Opublikowano

Nie wytrzymal poniewaz jak sie zaklada serwer , to trzeba troche go ustawic ,a nie zostawic wszystko jak jest, najpierw pisac ze 100x a tak naprawde z 5 jest ustawione. Spoko by bylo gdyby ustawic tam niski exp jak 5 , dla mnie nie ma problemu jednakze trzeba liczyc sie z tym , ze spoty do ustawienia, sklepy do ustawienia, pralka do ustawienia, wszystkie box,heart,medale do ustawienia, goldy do ustawienia , wszystko do ustawienia tak naprawde. za darmo nie dostaniemy gotowych plikow , ktore pozwola nam na to by poprostu odpalic serwer. Ale Admin nie zrozumial zbyt wiele z tego , trzeba wlozyc serce by cokolwiek nadawalo sie do odpalenia 😛 Adminem moze byc kazdy jednak trzeba miec pojecie co i jak zeby ogarnac dobry serwer, zapowiadal sie fajnie ale juz po chwili cos nie pasowalo .chociazby drop z kazdego moba piorka, jole, itd. to tylko jedna z pozycji, a tych pozycji bylo kilkadziesiat

Opublikowano
12 minut temu, EnamyMU napisał:

Wbijajcie na Astramu.eu:)

zeby wbic full w tydzien ? 😄 jaki jest sens takiej gry , 5k pkt na start 

Opublikowano
4 godziny temu, EnamyMU napisał:

Wbijajcie na Astramu.eu:)

Niestety nie podchodzi mi ten serwer, wbiłem resa i nudy, natomiast Damaged pomimo braku ustawień choc troche przypomniał stare czasy. No nic szukam dalej.

Opublikowano
20 minut temu, PchorInzynier napisał:

Niestety nie podchodzi mi ten serwer, wbiłem resa i nudy, natomiast Damaged pomimo braku ustawień choc troche przypomniał stare czasy. No nic szukam dalej.

jak znajdziesz cos wartego uwagi napisz na prv 😉 

Opublikowano

Enamy wlanie i tu jest problem ,mozna taki stworzyc bo sa mozliwosci ,lecz nikt nie chce w tym kierunku isc , poniewaz wiekszosc ktorzy graja na 97 to gracze ktorzy zaczeli przygode z mu na tych wersjach bo innych nie bylo, a ci ktorzy jeszcze maja chec pograc na starszej wersji liczy sie w ilosciach do 50 max :d dla wiekszosci tworzacych serwer mu jest inwestycja  i chcieliby miec z tego jakas dole , a na tej wer sie nie da zarobic tyle ile by sie chcialo , stad caly problem . Co do tamtego serwa odrzucaja pkt na start przedewszystkim , a z tego co zauwazylem juz sporo graczy ma sporo pkt ,a serwer niedawno wystartowal wiec to jest gra na chwile a pozneij zaczyna sie nuda tak naprawde bo co z tego ze wbijesz szybko dobre staty ,bedziesz ubijal juz wiekszosc mobkow , a do tego zbierzesz seta, na koncu zostaje tylko pvp , co dla mnie nie ma za bardzo sensu, lubie serwery hard gdzie cos mozna osiagnac w jakims dluzszym czasie wtedy jest jakas satysfakcja :d ale to tylko moje personalne zdanie i nikt nie musi sie z tym zgadzac Panowie :d bede dalej szukal jakiegos sensownego serwera , bo mam chec fajnie pograc i sie o cos postarac ,a nie miec prawie wszystko na wyciagniecie reki 😄 / Eftero co to za serwer jaka wersja ,podasz wiecej info ?/ pozdrawiam was ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...