Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Dla wszystkich osób zainteresowanych trybem SkyBlock składam propozycję prowadzenia serwera, który ja sam prowadzę od maja 2020 roku.

Zakres obowiązków jest szeroki, ja z mojej strony zapewniam wsparcie techniczne i realizację wszelkich pomysłów. Kosztami dzielimy się pół na pół, przychodami dzielimy się 25% dla mnie 75% dla współwłaściciela, z racji tego, że to Ty będziesz odwalał większy kawał roboty na serwerze. Ty zajmujesz się monetyzacją i od Ciebie zależy ile zarobisz. Szukam człowieka, któremu dam narzędzia i sam zacznie działać. Sam aktualnie tworzę kolejny projekt więc nie będę miał czasu na prowadzenie SkyBlocka, jedynie tak jak pisałem wcześniej - pomoc ze strony technicznej. Do listy obowiązków trzeba dodać opiekę nad serwerowym discordem (co za tym idzie discord też jest wymagany u chętnej osoby).

Serwer jest bardzo mały (najwyżej 3-5 osoby online jednocześnie w ciągu dnia, średnio 7-12 nowych graczy dziennie). Jeszcze go nigdzie nie reklamowałem oprócz prezentacji na MPC forum (można zobaczyć na moim profilu).

Szukam osoby, która będzie chciała rozwijać serwer razem ze mną, grać, sprawdzać nowe rozwiązania, zgłaszać problemy i swoje propozycje. Traktować to jako wspólny projekt. Wydatki nie są jakieś ogromne, a jest szansa na zbudowanie przyjemnego miejsca do spędzania czasu i fajnego community.

Zainteresowany? Pisz na discordzie - naleśnik#3199. Odpowiem na wszystkie pytania dotyczące tej sprawy.

Wymagania:

Minimum 18 lat (możliwe wyjątki)

Chęci i podejmowanie inicjatywy

Obrotność

Wkład finansowy (prawie tyle co dwie paczki fajek, wszystko można dogadać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...