Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można dostać vaca za spacewar?

Tymoteusz Kowalak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! kilka tygodni temu gdy przewijałem steama natknąłem się na ,,The Forest'' chciałem zakupić by pograć z kuzynem jednak kuzyn odmówił płacenia za grę. 

To pokombinowałem i znalazłem w Internecie crackowaną wersję pograliśmy 10h (ogółem) i na profilu steama pisze ,,Spacewar'' przeczytałem w interniecie że za to może grozić ban jednak zdania są podzielone.... Jedni mówią że zdecydowanie drudzy że na pewno nie a trzeci że jak dostanie się bana to trzeba pisać do supportu 

Więc zapytam

Czy za to grozi ban?

Jeżeli nawet owy ban grozi to czy na ip czy na profil?

I najważniejsze jak to usunąć!

(Wiem że najpewniej administracja nie będzie zadowolona z tego postu jednak pilnie potrzebuję pomocy bo mam różne (nie pirackie) gry na steamie)

Moze wystarczy po prostu usunąć The forest z konta?

Opublikowano

Otóż nie. Wiele zcrackowanych gier typu hurtworld non steam jak i the forest non steam używa tej gry bo musi by mieć połączenie z twoim kontem steam bo bez niego nie mógłbyś się połączyć bo nie miałbyś tożsamości w grze. 

Także jednym słowem: Nie dostaniesz za to vaca bo nawet spacewar nie jest podpięte pod VAC a vac jest używany tylko w grach valve.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...