Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valorant - niesłusznie zablokowane konto

kidtrunks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co można zrobić w sytuacji gdy otrzymuje taki komunikat przy próbie zalogowania? Nie używałem żadnych cheatów a tu jest info, że jakieś programy używałem zewnętrzne xD 

Jest jakiś lepszy kontakt do osób za to odpowiedzialnych niż pisanie do supportu? (który mi nie odpisze na 99%) 

Najlepsze jest to, że jak zakładam sobie nowe konto i zaczynam grać to za chwile dostaje podczas gry komunikat "dziękujemy za zgłoszenie oszustwa jednego z graczy, sprawa zostanie zweryfikowana" - czy coś takiego mniej więcej

i wtedy mnie wywala z gry i na tym koncie też mam bana. wtf is going on

wydałem trochę kaski na to konto więc chciałbym je odzyskać albo chociaż hajs, jakieś rady?

Bez tytułu.png

Opublikowano

Napisz do supportu... nie mają powodu żeby ci nie odpisać. Po to tam siedzą żeby rozwiązywać takie sprawy. Zresztą jak chcesz inaczej się z nimi skontaktować niż jak przez support właśnie? xD

Opublikowano

Ty może nie korzystałeś ale jeżeli logowałeś się u kogoś innego na PC i ta osoba korzystała z cheatów (bez różnicy czy to na Twoim koncie czy innym) to też dostajesz bana.

Jak dostajesz bana na każdym nowym koncie to najprawdopodobniej dostałeś blokadę HWID.

Kiedyś ktoś się ze mną kłócił w temacie o to czy są niewykrywalne cheaty do valoranta. Niedawno 4500+ osobom posypały się bany za cheaty, które kosztowały.. UWAGA!! $13 za jeden dzień XD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Co prawda temat już  nieco wiekowy... ale warto naprostować. Riot odblokował niesłusznie zbanowane konta.

Czy osoby pokrzywdzone coś na tym zyskały? Raczej nie. Jedna wielka gafa ze strony twórców 😛 Jeśli kolega nadal ma bana, znaczy to tyle że coś jest na rzeczy... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...