Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GadgetsMenu pomoc

xMilenaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z GadgetsMenu. Chodzi o to, ze od początku zainstalowania pluginu gracze mają wszystko odblokowane a mi zależy aby zmienić to na zablokowae i aby z tych skrzynek dropili i odblokowywali rzeczy.
da sie to gdzies ustawic?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

gadgets menu to plugin w którym po wejściu gracz nie powinien mieć dostępu, jest na to uprawnienie pewnie do otwierania i do używania OPEN i USE, ustawia się to w zależności od pluginu na permisje i rangi np. w permisionex /pex group add/remove ChatMod gm.open i wtedy gracz z rangą chatmoda może to otwierać, /pex group add/remove VIP gm.open , to jest przykład. nie wiem jakie są uprawnienia w pluginie ale wiem że jak na serwerze mam de-opa to nie moge tego otworzyć. Wracając, zmień uprawnienia do rangi gracz /pex group remove gracz gm.open znalazłem na stronie permisje do pluginu to powinno pomóc: https://github.com/yapzhenyie/GadgetsMenu/wiki/Permissions

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...