Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty x-ray na serwer 1.16.4

LordAlibaba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety nie działa, wrzuciłem paper.yml skonfigurowany do plików serverowych na silniku spigot 1.16.4 po czym zrestartowałem server i wszedłem postacią bez opa i rangi i xray działa normalnie ;/

Opublikowano
Przed chwilą, LordAlibaba napisał:

niestety nie działa, wrzuciłem paper.yml skonfigurowany do plików serverowych na silniku spigot 1.16.4 po czym zrestartowałem server i wszedłem postacią bez opa i rangi i xray działa normalnie ;/

Może dlatego, że spigot to nie paper? Zmień silnik najlepiej na purpur to będzie działać.

Opublikowano

a jest opcja zeby jakiś anty x ray na spigot działał ?

Nie. Spigot ogólnie jest złym silnikiem i nie powinno się na nim robić żadnego serwera. Przejdź na purpur lub tuinity.

Opublikowano

mam server na craftserver

posiada tylko te silniki

Spigot Minecraft Forge Standard Snapshot Kekkit Sponge Cauldron Feed The Beast Craftbukkit Spigot - alternatywne wersje Standard TechnicPack

Opublikowano

mam server na craftserver

posiada tylko te silniki

Spigot Minecraft Forge Standard Snapshot Kekkit Sponge Cauldron Feed The Beast Craftbukkit Spigot - alternatywne wersje Standard TechnicPack

Tuinity i purpur będą w spigot - alternatywne wersje.

Opublikowano

dzięki ziom pomogłeś mi naprawdę bardzo mocno

a mam jeszcze jedno pytanko co do anty haka ,bo potrzebował bym jakiegoś anty haka na te innego rodzaju haki

Opublikowano

ok działa dzięki wielkie, ale mam jeszcze jedno pytanko w sumie dwa , bo mam plugin na prace Jobs Reborn. i chciał bym w nim ustawić że jak np się zwolnie z pracy Górnik i chce dołączyć do innej pracy musze odczekać np 2 godziny , 2 pytanie takie że mam plugin na działki arm i jak ustawić żeby np było max 2 działki mieć

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Anty x-ray na serwer 1.16.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...