Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie każdego który gra w Minecraft oraz innych 😉

Mam do was Graczy pytanie a dokładnie chcialem się was zapytać na czym byście chcieli grać, a dokładnie - Widzię że większość serwerów opiera się na tym samym znaczy się o Wojnie Gildi i są to Wojny Gildi które trwają może jakiś Miesiąc, chodzi mi dokladnie o to czy byście nie chcieli zobaczyć czegoś innego znaczy się może byście chcieli coś ala SkyBlock? lub może coś związane z grą RolePlay a może coś kompletnie innego lub coś opartę o jakąś gre?

I tak pewnie niektórzy z was napiszą coś "Nowego" / "Własnego" lub "Czego nie bylo" - Oczywiście zgodzę się z wami ale ja osobiście wole zrobić coś sprawdzonego ale dobrego i nie nie będę mielił tej samej Mielonki 5 razy, chodzi mi tutaj o coś w co ludzie lubią grać ale ja chce to udoskonalić na ten Poziom że będzie to poprostu jakiś Buuumm (Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi). Mimo to jest Otwarty na Propozycje nie związane z znanymi trybami - Było by oczywiście super jakbyście się miedzy sobą wymieniali w Komentarza by dość do tego ile ludzi co lubi.

Krótka dopiska do Tematu moje pytania to mniej więcej to:

Co byście chcieli zobaczyć?

Czego oczekujecie?

Jak mialo by to w waszych oczach wyglądać?

(Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi! - Widzimy się w komentarzach!)

Wasze zdanie sie liczy i wasze Propozycje zostaną wźięte do Serca ❤️

­

Opublikowano

Dawniej najpopularniejsze było Survival + Gildie, megadropy, easyhc itd..., teraz wydaje mi się że przewagę mają Survival + Tereny/Działki , albo jakiś dobrze ogarnięty SkyBlock.

Z takich rzeczy, które wymarły, bynajmniej ja tego trybu bardzo dawno nie widziałem to bardzo podobny do Skyblocka tryb Waterblock.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z serwerem 🙂

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano
Dnia 7.01.2021 o 10:34, skywarn napisał:

Dawniej najpopularniejsze było Survival + Gildie, megadropy, easyhc itd..., teraz wydaje mi się że przewagę mają Survival + Tereny/Działki , albo jakiś dobrze ogarnięty SkyBlock.

Z takich rzeczy, które wymarły, bynajmniej ja tego trybu bardzo dawno nie widziałem to bardzo podobny do Skyblocka tryb Waterblock.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z serwerem 🙂

Dziękuje za twoje zdanie, co do twych pomysłów / twojego punktu wiedzenia owszem megadropy/easyhc były/są popoularne, ale o te takie tryby gra nie będzie się kręciła - Co do Waterblocka to wyśmienity, pomysł sam również już bardzo długo nie widziałem serwera z owym Trybem napewno była by to super pocja pograć na taki Trybie - Nawet mam już wizje tego, jak by to wszystko wyglądało super! 🙂

­

Opublikowano

Nie rzucę pomysłem, bo ostatnio doszedłem do wniosku, że nie ważne jak ohydny jest serwer to z reklamą i tak będzie na nim ktoś grał elo, a takie perełki jak ostatnio znalazłem stoją puste.

Może zwróciłbym uwagę na to, że jest chociażby pełno serwerów survival, czy tych całych easyhc po kilkanaście edycji, które mają swoich stałych graczy, według mnie lepiej zacząć od społeczności i nie tworzyć samemu serwera dla nikogo jak się nie ma pomysłu. Także powodzenia.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Tryb na nowy serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...