Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na pomysłodawce, moderatora i ew. pomocnika technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przewidywany czas otwarcia serwera w połowie lutego. Posiadam kilku budowniczych, administratorów, jestem właścicielem, sponsorem, programistą i technikiem.

Aktualnie najbardziej poszukuje pomysłodawcy, kreatora myśli, coś na wzór game designera, z bardzo szeroką kreatywnością i nie szablonowym myśleniem. Chciałbym stworzyć tryb skyblock nie opierający się na dotychczasowym systemie gry na tym trybie, lecz sam nie jestem w stanie stwierdzić co dobrze zadziała i będzie łączyć jeden koniec z drugim. Niestety reszta teamu nie jest na tyle asertywna na temat game designerstwa.

Kolejną osobą, w sumie nie jedną, jest moderator, tutaj jedynym wymaganiem jest pełnoletność, minimalna znajomość komend (sam jestem doświadczonym administratorem/moderatorem, jak i w teamie również znajdziemy mocno doswiadczone osoby w tym zakresie) i oczywiście sprawny mikrofon, ponieważ będziemy komunikować się po przez serwer Discord. Tak więc, czy chłopak, czy dziewczyna, zapraszam.

Ostatnią pozycją jest pomocnik technika, czyli mój pomocnik, niestety nie na wszystko znajdę czas, a zwłaszcza na monotonie spolszczania pluginów, ustawiania i konfigurowania pierdół, wymagam jak najbardziej doświadczenia i pełnoletności.

O wynagrodzeniu nie chce się wypowiadać na forum, szczegóły na discordzie, damianox096#0932

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...