Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin: ProtectionStones

Mandarynka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka posiadam plugin ProtectionStones config_version = 12  Jak mogę ustawić niszczenie Cuboida za pomocą spec.kilof ( kilof z lore i spycjalnym napisem stworzony za pomocą skrypta ) ? Silnik Spigot 1.16.2.  Dziękuję. 

Opublikowano

Pierwsze co zrób, zmień silnik na tuinity lub purpur na najnowszej wersji (1.16.4), ponieważ zwiększono wydajność i naprawiono wiele błędów (w tym kilka błędów pozwalających na kopiowanie przedmiotów).

Co do pytania, przeszukaj config pluginu, może znajdziesz to czego szukasz.

Opublikowano
3 minuty temu, Helios1993 napisał:

Pierwsze co zrób, zmień silnik na tuinity lub purpur na najnowszej wersji (1.16.4), ponieważ zwiększono wydajność i naprawiono wiele błędów (w tym kilka błędów pozwalających na kopiowanie przedmiotów).

Co do pytania, przeszukaj config pluginu, może znajdziesz to czego szukasz.

Szukałem i niestety nie mogę znaleść :/, A jest może tuinity lub purpur na 1.16.2 ? 

Opublikowano
12 godzin temu, Mandarynka123 napisał:

Szukałem i niestety nie mogę znaleść :/, A jest może tuinity lub purpur na 1.16.2 ? 

Zawsze korzystaj z najnowszej wersji. Jeśli dobrze przeszukałeś config i nie znalazłeś takiej opcji, znaczy to, że jej nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...