Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pluginu wild skript na wersję 1.16

Mroczny Władca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, potrzebuje pluginu wildskript na wersje 1.16, wiem że na necie jest jakiś wolfsk tyle że strona do pobrania go nie działa i tu mam problem bo nie mogę nic znaleźć prosiłbym o możliwą pomoc.

Opublikowano
4 minuty temu, RybekPL napisał:

Niema tego pluginu na tą wersje z tego co wiem.

Są zamienniki jakieś

No właśnie jakbyś mógł podać zamiennik, bo mam skrypta na bossy i nie końca chce działać przez brak jego

Opublikowano

Wildskript został porzucony, ponieważ większość jego opcji jest już w zwykłym skripcie. Jeśli jakiś skrypt korzysta z wildskripta, wyrzuć go i napisz nowy.

Opublikowano
Dnia 4.01.2021 o 22:05, Helios1993 napisał:

Wildskript został porzucony, ponieważ większość jego opcji jest już w zwykłym skripcie. Jeśli jakiś skrypt korzysta z wildskripta, wyrzuć go i napisz nowy.

No mi by się przydał jednak jakiś zaminnik dlatego naprawdę prosiłbym o pomoc, albo jkaby ktoś miał ten plik od wolfsky podrzucić bo ich strona do pobrania nie działa, bo potrzebuje naprawdę

Opublikowano
2 godziny temu, Mroczny Władca napisał:

No mi by się przydał jednak jakiś zaminnik

Po co ci zamiennik skoro wszystko co możesz zrobić wildskriptem możesz też zrobić zwykłym skriptem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...