Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zarejestrować do origin..

Ashelios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma też ktoś taki problem? Nie mogę się wogóle  zarejestrować czy to na stronie czy na aplikacji origin . Wychodzi błąd : Niestety chwilowo występują problemy natury technicznej . Spróbuj ponownie później. Nawet na stronie forum origin , to samo. Próbowałem reinstalować aplikację i komputer , zmieniałem internet , to samo . .. 

Opublikowano
4 godziny temu, deyxq napisał:

Odczekaj jakiś czas, być może Origin ma problemy z serwerami.

Faktycznie miał jakieś problemy , dzisiaj już wszystko działa , ale dziwne jest to że nie wszyscy tak mają , bo widziałem jak ludzie prowadzą transmisje na żywo na twitchu i grali w gry dostępne tylko na origin . Denerwuje mnie tylko jedna rzecz , powinna być jakaś informacja , że są problemy ..

Opublikowano
4 godziny temu, Ashelios napisał:

Faktycznie miał jakieś problemy , dzisiaj już wszystko działa , ale dziwne jest to że nie wszyscy tak mają , bo widziałem jak ludzie prowadzą transmisje na żywo na twitchu i grali w gry dostępne tylko na origin . Denerwuje mnie tylko jedna rzecz , powinna być jakaś informacja , że są problemy ..

Znaczy się powiem Ci tak, ostatnio globalnie są problemy z serwerami wszędzie, jak wiadomo przez sytuację na świecie i napór osób na łączach, ale co jak co, może i to dobrze, bo można spędzić czas z bliskimi, zamiast przy PC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...