Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na koronę jak na KM 3

RevexxOwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w tytule szukam pluginu na koronę jak z KM 3. Nigdzie nie mogę tego znaleść. Proszę o pomoc. Jeżeli dałem to do złego tematu to napiszcie, ja wtedy przeniosę temat

Opublikowano
4 godziny temu, opkarol11 napisał:

Witam,

Korona o której jest temat nie jest pluginem,

Żeby zrobić taką koronę musisz zrobić resource pack, który ma właśnie taką koronę

Następnie musisz zrobić plugin/skrypt, który będzie sprawdzał czy gracz ma na sobie koronę i jeśli wyjdzie == True, to dostaje efekt szybkości 🙂

Ok dziękuje... Tylko jak zrobić, że w skrypcie np złoty hełm ma Nazwę np. &6&lKorona, i jeżeli złoty hełm nazywa się &6&lKorona to wtedy texturka się ładuje z koroną? O ile da się coś takiego zrobić. Wiesz, żeby teksturka podmieniająca złoty hełm na koronę, nie podmieniało na koronę wszystkich złotych hełmów

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam pluginu na koronę jak na KM 3
Opublikowano

Cześć, Masz tu plugin który pomoże si w texturpacku korony.. 😃

Link: https://www.spigotmc.org/resources/resource-pack-downloader.6262/

Aby ogarnąć texture musisz mieć ten plugin powyżej i wgrac w niego swojego txt w pluginie ustaw aby kjto niezakceptuje txt wywala go z serwera. A item możesz przywołać z napisem komedą.

/i gold_helmet 1 name:&6&lKorona lore:&7Zaloż na glowe, Będziesz królem!!!

MPCForum Baner (4).png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
53 minuty temu, ProGamerYT napisał:

jaki jest texture pack na korone?

O co dokładnie chodzi, Chcesz texturpack? Ja podałem u góry fajny pluginek na koronę.

MPCForum Baner (4).png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...