Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do LoL'a nie ma cheatów. A tak wogóle to co chcesz cheatować w tej grze? LoL to gra zespołowa także jeżeli twój team feeduje to żadne cheaty nie pomogą to po pierwsze. Po drugie jeżeli nie ogarniasz podstaw (kiedy wracać do bazy, jak bardzo puschować linie czy gdzie stawiać wardy) to też lipa. Jedyne co mi przychodzi do głowy (i nie jest to cheatem) to Facecheck. Podaje ci on runy do każdej postaci i buildy. Jednak nieużywałbym tego mimo wszystko, gdyż lepiej jest samemu ogarnąć takie rzeczy.

Gość XRaymondPL
Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez XRaymondPL
  • xOstateczny zmienił(a) tytuł na Poszukuje cheatów do LoLa
Opublikowano

Aktualnie gdzieś wygrzebałem i nie wiem czy detected czy nie, to SpaceSharp.

Natomiast większość teraz platform jest private i trzeba dużo zapłacić, aby dostać dostęp do jednej z nich.

Polecam poszukać na jakichś zagranicznych forach, tam na pewno ktoś się odezwie.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
Dnia 16.12.2020 o 19:10, XRaymondPL napisał:

Tak samo jak FaceCheck niby cheatem jest też Blitz

Blitza używają nawet osoby z Riotu tak dla twojej wiadomości. Był post o tym na forum lola :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 16.12.2020 o 18:16, espart napisał:

Do LoL'a nie ma cheatów. A tak wogóle to co chcesz cheatować w tej grze? LoL to gra zespołowa także jeżeli twój team feeduje to żadne cheaty nie pomogą to po pierwsze. Po drugie jeżeli nie ogarniasz podstaw (kiedy wracać do bazy, jak bardzo puschować linie czy gdzie stawiać wardy) to też lipa. Jedyne co mi przychodzi do głowy (i nie jest to cheatem) to Facecheck. Podaje ci on runy do każdej postaci i buildy. Jednak nieużywałbym tego mimo wszystko, gdyż lepiej jest samemu ogarnąć takie rzeczy.

Do league of legends nie ma cheatów? stary, co ty piszesz w ogóle. Jak chcecie grać na main kontach to nie grajcie na darmowych tylko.

Edytowane przez sh1uu