Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda co określony czas

Oliwier4563

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, pod komendą vip daje zbroje itp. ale chciał bym żeby dawało co kilka minut albo sekund, już sobie sam dostosuje.
Z góry dziękuje i pozdrawiam 😄 

Opublikowano
1 godzinę temu, Helios1993 napisał:

Wystarczy dodać delay w kits.yml.

eehhh... czy ja zawsze musze wszystko opisywać w 1000% żeby nikt takich odpowiedzi nie dodawał?? mam kity w skryptach dlatego to potrzebuje i tez może mi się kiedyś przydać do czegoś, nie pisz mi proszę żebym dodał kity do essentials bo nie lubię kitów w essentials, a jak kod jest dobrze napisany to się skrypt nie buguje.

Opublikowano
Przed chwilą, Oliwier4563 napisał:

eehhh... czy ja zawsze musze wszystko opisywać w 1000% żeby nikt takich odpowiedzi nie dodawał?? mam kity w skryptach dlatego to potrzebuje i tez może mi się kiedyś przydać do czegoś, nie pisz mi proszę żebym dodał kity do essentials bo nie lubię kitów w essentials, a jak kod jest dobrze napisany to się skrypt nie buguje.

Jeśli masz już od czegoś plugin, nie powinieneś pisać skryptu/dodawać innego pluginu robiącego to samo. Pluginy są wydajniejsze niż skrypt, więc czymś takim jedynie obciążasz niepotrzebnie serwer.

Opublikowano
12 godzin temu, Helios1993 napisał:

Jeśli masz już od czegoś plugin, nie powinieneś pisać skryptu/dodawać innego pluginu robiącego to samo. Pluginy są wydajniejsze niż skrypt, więc czymś takim jedynie obciążasz niepotrzebnie serwer.

Wole skrypty, jak coś się nie podoba to się to usuwa, a jak mam z pluginu jakąś opcje usunąć?

12 godzin temu, Helios1993 napisał:

Zapomniałem, teraz potrzebuje też taki skrypt bo muszę helpop na czas zrobić, (wiem że mam w essentials i mi nawet nie pisz) nie tylko do tego potrzebuje, jak będę miał jakiś event itp. też może mi się przydać.

• 3 tygodnie później...
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Komenda co określony czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...