Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gotowego LuckPerms i Essentials.

hubix_play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak, jak napisałem w temacie, chciałbym, aby ktoś mi wysłał gotowe pluginy LuckPerms+Essentials, które będą ze sobą współgrały. Dobrze byłoby, aby rangi były nie, na konkretny świat.

Tryb: Survival.
Rangi:
Gracz: 

możliwość korzystania z komend: /tpa(wszystkie, poza /tphere), /sethome(możliwość ustawienia 1), /pay, /withdraw,
oczywista edycja świata, posługiwanie się logblockiem
VIP:
to samo, co gracz, oraz komendy: /ec, /tphere, /sethome(możliwość ustawienia 3),

SVIP:
to samo, co 2 poprzednie rangi + komendy pluginów: SkinResorter, SilkSpawners /sethome(możliwość ustawienia 5),
Helper:
wszystko, co pozostałe rangi, oraz możliwość wyrzucania, kickowania, banowania, tempbanowania graczy, oraz możliwość czytania helpopu.
Admin:
wszystko, poza tym, co daje pełną władzę nad serwerem, tzn. /stop, /reload, /reset, /start, /lp. Także ma dostęp do nadawania komuś rang, rozdawania itemów, Vault, WorldEdit, oraz WorldGuard
Właściciel:
to, co admin, ale razem, z komendami, które zostały mu wcześniej zabronione, czyli wszystko.

Chat w essentials miałby wyglądać tak:
op color: brak koloru
group-formats:
    default: '&7&l[&8&lGracz&7&l]&r&8 {DISPLAYNAME}&r&7 {MESSAGE}'
    vip: '&7&l[&6&lVIP&7&l]&r&8 {DISPLAYNAME}&r&7 {MESSAGE}'
    svip: '&7&l[&e&lS&6&lVIP&7&l]&r&8 {DISPLAYNAME}&r&7 {MESSAGE}'
    admin: '&7&l[&4&lADMIN&7&l]&r&4 {DISPLAYNAME}&r&e {MESSAGE}'
    wlasciciel: '&c&k[&4&lWlasciciel&c&k]&r&4 {DISPLAYNAME}&r&e {MESSAGE}'
A prefixy tak:

default: '&7&l[&8&lGracz&7&l]'

vip: '&7&l[&6&lVIP&7&l]'

svip: '&7&l[&e&lS&6&lVIP&7&l]'

admin: '&7&l[&4&lADMIN&7&l]'
    właścicel: '&7&l[&4&lWlasciciel&7&l]'

Myślę, że praca nad tym może zająć sporo czasu, ale jest to do zrobienia. Mam nadzieję, że szybko dostanę odpowiedź.
Będę bardzo wdzięczny.

Hubert~

Chciałbym dodać, że wiele osób zaczynających przygodę z serwerami, zapewne będą zadowoleni, gdy znajdą te pliki dzięki osobie, która tutaj je wstawi 😉 , więc dobry uczynek!

Opublikowano

Przecież masz sporo gotowych paczek na youtube, wystarczy poszukać.

Pomogłem Ci w jakiś sposób?

Możesz dać repke🤗

Opublikowano
15 godzin temu, L0kal. napisał:

Przecież masz sporo gotowych paczek na youtube, wystarczy poszukać.

chodzi mi o to, że nie tylko ja potrzebuję tego, a jeśli ktoś to tutaj doda, to dostęp do takich plików będzie łatwiejszy. Ja mam problemy, ponieważ umiałem się posługiwać PermissionsEx a ten nowy plugin nie do końca do mnie trafia.
Poza tym, jak taki mądry jesteś, to znajdź i tu wyślij.

Opublikowano
4 godziny temu, hubix_play napisał:

chodzi mi o to, że nie tylko ja potrzebuję tego, a jeśli ktoś to tutaj doda, to dostęp do takich plików będzie łatwiejszy. Ja mam problemy, ponieważ umiałem się posługiwać PermissionsEx a ten nowy plugin nie do końca do mnie trafia.
Poza tym, jak taki mądry jesteś, to znajdź i tu wyślij.

Mam coś za Ciebie szukać?

Pomogłem Ci w jakiś sposób?

Możesz dać repke🤗

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...