Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program bez roota dodawanie hajsu.

PlebanV93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest jakiś program (hack) który działa na androidzie bez roota? W grze Online? 

Używałem :

- Lucky Patchera ale nie działa - oczywiście przechodząc do metody płatności odpala się okienko z LP ale nie dodaje monet. 

- Game Guardian - także używałem ale także nie dodawało monet. Być może źle to robiłem. 

Są jeszcze jakieś programy na których mógłbym spróbować dodać monety w grze? 

Opublikowano

Jeżeli gra jest rzeczywiście online i nie synchronizuje zapisu lokalnego z serwerem, to nie masz możliwości pominięcia płatności. Wszystko wtedy jest weryfikowane po stronie serwera. Oczywiście na przyszłość warto byłoby podawać nazwę gry, na chwilę obecną można zgadywać.

@XRaymondPL Bardzo dojrzałe zachowanie

Opublikowano
11 godzin temu, Vosly napisał:

Jeżeli gra jest rzeczywiście online i nie synchronizuje zapisu lokalnego z serwerem, to nie masz możliwości pominięcia płatności. Wszystko wtedy jest weryfikowane po stronie serwera. Oczywiście na przyszłość warto byłoby podawać nazwę gry, na chwilę obecną można zgadywać.

@XRaymondPL

Gra to "Gra Rycerzy" nie za bardzo wiem w jaki sposób jest zapis w tej grze. 

A zamiast kupowania diamentow/rubinów. 

Dodać sobie przez GG monety / srebro w grze? 

Opublikowano

Spróbuję sprawdzić dzisiaj i edytuję post, ale radziłbym zmienić grę. Ostatnia aktualizacja była dosyć dawno temu, a opinie nie są dosyć ciekawe.

@XRaymondPL

Tutaj się zgadzam, oszukiwanie w grach jest złe, szczególnie w grach które polegają na rywalizacji. Należy też pamiętać czym kiedys było to forum.

Opublikowano

Panowie gram już spory czas w tą grę, prawie każdy z graczy oszukuje, łamiąc pierwszy punkt regulaminu. 

Każdy robi sobie dodatkowe konta i po prostu przelewają sobie monety. 

Tu nawet ludzie się nie kryjąc robiąc 3 konta o tym samym nicku.. 

Fajnie by było gdyby ktoś sprawdził po swojemu. Wczoraj bawiłem się trochę GG i znalazłem kilka wyników (linijek algorytmu) ale tu raczej nie można zmienić np. Z 100 na 10000 monet. Chyba trzeba bardziej rozwinąć linijkę i "coś wpisać". 

Najlepiej jak ktoś ma większe pojęcie niż ja. 

W Grze Hill Climb udało mi się zmienić wartości. Taki mapy plusik 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...