Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktualizacją Windowsa 10

heh213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy aktualizacji systemu gdy trzeba ponownie uruchomić komputer wszystko się zatrzymuje na ekranie ładowania.

6838840800_1605010968.jpg

Dodam że komputer stał tak z 5 godzin i nadal nic się nie zrobiło.

Windows 10 Pro
Wersja 1709

Procesor:
Intel® Core™ i7-920 2.67GHz

Karta graficzna:
nVIDIA GeForce GTX 750 Ti

Dysk:
ADATA SU800
WDC WD10SPCX-24HWST1

Opublikowano

Nie wyłączyłeś czasem komputera w trakcie aktualizacji?

Spróbuj kilka razy zresetować komputer, aby zmusić system do naprawy. Może samo odinstaluje aktualizacje.

Ostatecznie możesz za pomocą instalatora naprawić system.

Opublikowano

Nic nie ruszałem, komputer sam się restartuje i zatrzymuje się w momencie, który jest na zdjęciu.

Próbowałem instalacji z nośnika oraz z instalatora ze strony microsoftu ale jest ten sam problem ;/

Opublikowano

Spróbuj zresetować komputer kilka razy (do np. 5) i jeżeli nie uruchomi się próba naprawienia systemu, to nagraj system na pendrive. Podczas uruchamiania instalatora z nośnika nie powinien występować ten problem.

Możesz również spróbować klikać F11 podczas uruchamiania, być może uruchomi się menu.

Pamiętaj aby resetować dopiero przy logo Windowsa

Opublikowano

Próbowałem z pendrive i jest to samo.

Teraz próbowałem z tym resetowaniem komputera ale uruchamia się tylko okno odzyskiwania 

Opublikowano

Po sformatowaniu komputera próbowałem zainstalować system z pendrive ale gdy włączam komputer to logo windowsa mrugnie na sekundę i później jest czarny ekran ze znacznikiem do pisania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...