Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logblock 1.8.8

MowiaMiJanusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie znajdę plugin na lockblocka z możliwością patrzenia skrzynek kto otwierał i stawiania bloków?

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano
1 minutę temu, Helios1993 napisał:

Użyj CoreProtect i przejdź na najnowszą wersję (1.16.4) z silnikiem tuinity.

Wolałbym zostać przy 1.8.8 😄

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano
13 minut temu, MowiaMiJanusz napisał:

Wolałbym zostać przy 1.8.8 😄

Czemu chcesz zostać na 6-letniej wersji? 1.8.8 ma wiele poważnych błędów i nie ma żadnych powodów żeby robić na niej serwer. Na 1.8.8 coreprotecta nie ma.

Opublikowano
5 minut temu, Helios1993 napisał:

Czemu chcesz zostać na 6-letniej wersji? 1.8.8 ma wiele poważnych błędów i nie ma żadnych powodów żeby robić na niej serwer. Na 1.8.8 coreprotecta nie ma.

To nie dla mnie 😛 , a brakuje mi tylko tego logblock'a 

Opublikowano
Przed chwilą, MowiaMiJanusz napisał:

To nie dla mnie 😛 , a brakuje mi tylko tego logblock'a 

Wymień powody, dla których chcesz zostać na zbugowanej wersji.

Opublikowano
Przed chwilą, Helios1993 napisał:

Wymień powody, dla których chcesz zostać na zbugowanej wersji.

Mówię że to nie dla mnie , wiem że to stara wersja 😜 zdaję sobie z tego sprawę a na 1.16.4 nie  ma też dużo pluginów 😄

Opublikowano
2 minuty temu, MowiaMiJanusz napisał:

Mówię że to nie dla mnie , wiem że to stara wersja 😜 zdaję sobie z tego sprawę a na 1.16.4 nie  ma też dużo pluginów 😄

Właśnie na 1.16.4 jest znacznie więcej pluginów niż na prehistorycznej wersji 1.8.8, w tym coreprotect, którego na 1.8.8 nie znajdziesz. Nie powinno się też korzystać z porzuconych pluginów, które działają jedynie na starych wersjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...