Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam plugin na punkty za wykonywanie czynnosci + sklep

kichuMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam plugin który dawałby punkty (tokeny czy cokolwiek innego) za wykonywane prace typu zbieranie farmy (dynie marchewki itd), ścinanie drzew, kopanie stone, łowienie ryb, zabijanie mobów i stawianie bloków. Zależy mi na tym aby był też sklep w gui właśnie za te zdobyte punkty. Może ktoś zna taki plugin?

EDIT: Wersja 1.16.3

Opublikowano
10 minut temu, RybekPL napisał:

Cześć, Ja znam taki że możesz ustawić procent dropu z tych przedmiotów w innym pluginie/skrypcie a plugin na gui. Nie wiem czy oto ci chodzi..

Link:  https://www.spigotmc.org/resources/tokenmanager.8610/

Nie do końca o to, chodzi o to żeby punkty zdobyć za wykonanie czynności które podałem wyżej i za te punkty kupować rzeczy w sklepie i musi byc na 1.16,3 

Opublikowano
14 minut temu, RybekPL napisał:

Lub Plugin Jobs i za wykonanie zadania będzie ci dawało pieniądze.

Ale ja nie chce pieniędzy za te prace, ja chce osobną walutę jakies tokeny czy cokolwiek innego jakby to nazwał i całkiem osobny sklep za tą walute właśnie

Opublikowano
14 godzin temu, RybekPL napisał:

No to Tokeny przedstawiłem ci tamten plugin możesz ustawić gui kupywania czegoś za te tokeny.

Ale tam się nie da zarabiać tych tokenow poprzez to co napisałem w 1 poście, to nie jest taki plugin jakiego ja szukam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...