Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kamermod na pl

x19pitbull93x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie i panie

pytanie i sprawe mam 

1 czy komus udało sie pobrac kamer moda ?

2. czy moze ktos mi podesłac link  bez tego durego adfly i daatazone ?  bo mnie ciagle przelacza na te strony

z gory dzieki 

ps

dawno mnie nie bylo wiec prosze o wyrozuialosc

Opublikowano
6 godzin temu, basianmetin napisał:

ten MH dziala bardzo dobrze

a jakis link do tego bota albo jakaś nazwa bo sam od dluzszego czasu szukam jakiegos bota bo ten od kamera od jakiegos czasu do niczego sie nie nadaje tzn. farm bot nie dziala wyszukiwanie metinow tez nie a i tych nowych potek nie uzywa

Opublikowano

https://c4us.pl/topic/208-metin2-global-darmowy-multihack-i-fishbot-metin2/

sprawdziłem, działa, to to z filmiku tylko z oficjalnego źródła, zero bullshitu, wystarczy się zarejestrować

używam i póki co wolę kamer moda (który nadal mi niestety nie działa). brakuje w c4us speedhacka, waithack dostaje zadyszki przy większej ilości mobków. Niby da się ustawiać ms a w kamer modzie się nie da, tylko co z tego skoro to nic nie daje, nie widzę różnicy. Plus za możliwość modyfikowania zasięgu, ale jak mówiłem, waithack lubi się bugować i losowo nie działać lub bić tylko kilka mobków z całej grupki. Waithack nie działa z jakiegoś powodu z buta a to się przydaje na mniejszym lvlu postaci. Ale też parę rzeczy jest lepszych, np. fajny radar, ale ogólnie dla mnie kamer mod lepszy przez speedhack i bezproblemowo działający waithack, choć trochę słaby. Oba z hacków, które tu wspominam, nie mają nic na zwiększenie dmg.

edit: popróbuję tego c4us mh i dam jeszcze znać gdybym ogarnął rozwiązania problemów i wad, o których wspomniałem

9 godzin temu, basianmetin napisał:

ten MH dziala bardzo dobrze

edit 2: ściągnąłem najpierw z tego filmiku a potem z oficjalnej strony podanej z samego hacku i wygląda to minimalnie inaczej niż na filmiku w obu przypadkach jeśli chodzi o UI
w każdym razie masz jakieś rozwiązania do tego, co napisałem? bo widzę, że gość ma jakiś speedhack i bije z buta

EDIT3: Sorry za spam, ale już sam ogarnąłem. Moje problemy mogły być przez to, że nie zaznaczyłem w injectorze "Manual Map" jak podają w tutorialu w tamtym temacie.
Waithack z buta działa i polecam 200ms ustawić jak na filmiku, minimalnie lepiej to działa w ten sposób.
Speedhack jest pod shift, jest dla mnie trochę za mocny, bo jest bardzo oczywiste, że czitujemy. W kamer modzie był idealny, ale cóż.
Jeszcze nie znalazłem pelerynek za free czy tzw. mobbera, ale w sumie waithack na wysokim range'u działa podobnie.

Opublikowano

Ja też sprawdziłem tego bocika i jak dla mnie jest lepszy od kamera ma dosłownie wszystko czego potrzebuje nowe potki dzialają pickup też i to naprawdę dobrze ma mega zasięg  i wykrywacz metinów  też bez zarzutu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś co z kamer modem? mam tego z c4us, spoko, duzo funkcji ma, ale nie widze dodawania do białej listy nicków przy których ma bocić, a i sam bot po prostu nie raz nie działa, w sumie to więcej nie działa niż działa, zawiesza sie wh, nie raz nie działa wcale itp 😕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.12.2020 o 19:12, talanksda napisał:

https://c4us.pl/topic/208-metin2-global-darmowy-multihack-i-fishbot-metin2/

sprawdziłem, działa, to to z filmiku tylko z oficjalnego źródła, zero bullshitu, wystarczy się zarejestrować

używam i póki co wolę kamer moda (który nadal mi niestety nie działa). brakuje w c4us speedhacka, waithack dostaje zadyszki przy większej ilości mobków. Niby da się ustawiać ms a w kamer modzie się nie da, tylko co z tego skoro to nic nie daje, nie widzę różnicy. Plus za możliwość modyfikowania zasięgu, ale jak mówiłem, waithack lubi się bugować i losowo nie działać lub bić tylko kilka mobków z całej grupki. Waithack nie działa z jakiegoś powodu z buta a to się przydaje na mniejszym lvlu postaci. Ale też parę rzeczy jest lepszych, np. fajny radar, ale ogólnie dla mnie kamer mod lepszy przez speedhack i bezproblemowo działający waithack, choć trochę słaby. Oba z hacków, które tu wspominam, nie mają nic na zwiększenie dmg.

edit: popróbuję tego c4us mh i dam jeszcze znać gdybym ogarnął rozwiązania problemów i wad, o których wspomniałem

edit 2: ściągnąłem najpierw z tego filmiku a potem z oficjalnej strony podanej z samego hacku i wygląda to minimalnie inaczej niż na filmiku w obu przypadkach jeśli chodzi o UI
w każdym razie masz jakieś rozwiązania do tego, co napisałem? bo widzę, że gość ma jakiś speedhack i bije z buta

EDIT3: Sorry za spam, ale już sam ogarnąłem. Moje problemy mogły być przez to, że nie zaznaczyłem w injectorze "Manual Map" jak podają w tutorialu w tamtym temacie.
Waithack z buta działa i polecam 200ms ustawić jak na filmiku, minimalnie lepiej to działa w ten sposób.
Speedhack jest pod shift, jest dla mnie trochę za mocny, bo jest bardzo oczywiste, że czitujemy. W kamer modzie był idealny, ale cóż.
Jeszcze nie znalazłem pelerynek za free czy tzw. mobbera, ale w sumie waithack na wysokim range'u działa podobnie.

Jak ustawiłeś by waithack działał? U mnie waithack nie działa, tylko mobki luruje z obszaru + pickup tez nie działa

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...