Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika na serwer survival 1.16.4 który zrobi paczke pluginów

J3st3mB0g13m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Technika na serwer minecraft wersja 1.16.4 tryb survival

Technik powinien potrfić konfigurować pluginy

nie koniecznie pisac 😛

I będzie w stanie zrobić mi paczke pluginów na serwer survival 1.16.4

Opublikowano
43 minuty temu, Helios1993 napisał:

Nie polecam, chłopak wymaga i nie płaci oraz próbuje oszukać.

Ale co zrobił, Nie chciał dać ci zaliczki czy następny co myśli że za darmo będzie ktoś coś robił.. 😉

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
1 godzinę temu, RybekPL napisał:

Ale co zrobił, Nie chciał dać ci zaliczki czy następny co myśli że za darmo będzie ktoś coś robił.. 😉

Najpierw nie chciał w ogóle płacić, potem powiedział, że gdy zarobi pieniądze z serwera to mi zapłaci. Serwer jest na enderscamie, z którego nie można wypłacać pieniędzy, więc domyślam się, że próbował mnie oszukać.

Opublikowano
39 minut temu, Helios1993 napisał:

Najpierw nie chciał w ogóle płacić, potem powiedział, że gdy zarobi pieniądze z serwera to da mi 100zł, więc uznałem, że próbuje mnie oszukać (serwer jest na enderscamie więc nawet by nie mógł z niego wypłacić pieniędzy).

Słusznie prawdo podobnie chciał cię zrobić w bambuko.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
13 godzin temu, Helios1993 napisał:

Najpierw nie chciał w ogóle płacić, potem powiedział, że gdy zarobi pieniądze z serwera to mi zapłaci. Serwer jest na enderscamie, z którego nie można wypłacać pieniędzy, więc domyślam się, że próbował mnie oszukać.

typie ten serwer jest na craftserve dałem ci poprostu ip enderchesta bo tam jest server poprostu do testowania pluginów i do crashowania serwera xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...